Komoly balesetet szenvedett Impact, a TL topposa és Insanity

Komoly balesetet szenvedett Impact, a TL topposa és Insanity

Egyelőre kórházban ápolják, de úgy néz ki, hogy nem lesz komolyabb baja.

Az Uber megjelenésével a világon egyre többen utaznak az olcsó, gyors és megbízható szolgáltatással. Itthon sajnos a Taxisok teljesen kinyírták a céget, ami szent igaz, hogy rengeteg adót elkerül, de az utazók számára nem létezik jobb megoldás, mint egy Uber vagy egy Lyft. Az USA-ban mindez fokozottan igaz és vannak, akik nagy városokban már értelmetlennek is tartják a saját autókat, hisz a tömegközlekedés és az Uber mindenhova elvisz mindenkit. Valószínűleg a TL koreai felső ösvényese, Impact és a Team Liquid akadémia csapat midese, Insanity is csak egy gyors étkezésre vagy vásárlás miatt hívott Ubert, ami miatt pont pórul jártak, ugyanis nem tudni ki hibájából, de az autó karambolozott egy kereszteződésben.

A baleset után mindkettejüket kórházba szállították, míg Impact Twitteren elárulta, hogy egyikőjük sem volt bekötve és ennél rosszabb döntést nem is hozhattak volna. Hanyagságuk miatt mindketten nyakmerevítőt kaptak és egyelőre bent tartják őket a kórházban. Nem tudni, hogy ez mennyire befolyásolja a hétvégi LCS fordulót, Insanity pedig pont pár órával a baleset előtt játszott a Clutch Gaming ellen, ahol egy remek Azir performansszal, könnyedén győzedelmeskedtek. A sztori ezután igen vicces fordulatot vett, ugyanis Impact kapott egy üzenetet Twitteren miszerint valaki olyan balesetezett vele, aki pontosan ismeri a munkásságát és képet is szeretne kérni, csak éppen túlságosan szégyenlős hozzá, ezért egy barátja segítette ki.

A sérülés egyébként nem lehetett véresen komoly, hisz a kórházból be is jelentkezett Impact egy képpel, ami fölé csak annyit írt, hogy: Top életben van (Igazi klasszikussá vált a "Top dead" kifejezés, amit Impact mindig akkor mondott be a csapatának, amikor egyedül sikerült megölnie az ellenfél topposát- a szerk.)

A történet tehát szerencsés véget ért, reméljük az LCS-ben is játszhat Impact, de ha egyetlen tanulságot szeretnénk levonni a történetből az ez legyen:

Szánjátok rá azt az 5 másodpercet és mindig kössétek be a biztonsági övet!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.