Hirdetés

LEC összefoglaló: Csacsiék hozták a kötelezőt, de a Fnatic Rekkles nélkül nagyon szenvedett

A felforgások napja volt a tegnapi, szerencsére ez Csacsit nem érintette. Viszont a a Fnatic csúnyát betlizett.

Hirdetés

Splyce vs. Misfits (Győztes: Splyce)

Mint tegnap kiderült, a Misfits a teljes csapatát lecserélte tegnap és behozták az akadémiai növendékeket. Ennek okán az edzők nem vártak sokat az újoncoktól. Jesiz még azt is elmondta, a meccs előtt, hogy azzal sincs baja, ha valaki intel. Ahogy pedig várható is volt, a Splyce számára nem volt túl nagy kihívás az új felállás, gyakorlatilag egy jót gyakoroltak Csacsiék és simán behúzták a meccset.

Schalke 04 vs. Vitality (Győztes: Schalke)

Ez már előre is izgalmas meccsnek ígérkezett és meg is kaptuk, amit vártunk. Ugyan a Schalke folyamatosan előnyösebb pozícióban volt, de Jiizuke és az Ekko splitpush iszonyatosan idegesítő volt. Persze, ahogy teltek a percek, Upset és az ő Xayah-ja egyre erősebb lett és volt egy pont, ami után már borítékolható volt a győzelem.

G2 vs. Excel (Győztes: G2)

Ha ismeretlenül nézzük ezt a meccset, akkor bőven eszünkbe juthatott volna, hogy ez egy showmeccs, egy örömjáték egy LCS meg egy amatőr csapat között. Pedig nem, nem ez volt a történet, egyszerűen a G2 léptékekel jobb volt, mint az Excel. Csak annyit mondhatunk, hogy a párharc 21 perces volt, ez alatt Caps 6/0/4-es statot, míg Perkz 8/1/11-es statot tudott felmutatni. Ilyen esetekben szokta valaki beírni rankeden, hogy "Sivir is fed, gg ff15". 

Rogue vs. Fnatic (Győztes: Rogue)

Az első meglepetés akkor ért minket, mikor kiderült, hogy Rekkles kispadra ül és a helyét Nemesis veszi át. Az első sokk után pedig jött a következő, meg még egy és így tovább, ahogy a Rogue csapata szisztematikusan elpusztította a Fnatic-ot. Gyakorlatilag Woolite, Profit és Inspired Broxah-val, Bwipo-val és Hylissanggal törölte fel a Summoners Rift padlóját. Igen a hasonlat egy kicsit erős, de akkor is ilyen érzés volt nézni a tegnapi meccset. Mondjuk, ha Rekkles benn van, akkor sem hiszem, hogy a kép mást mutatott volna.

SK Gaming vs. Origen (Győztes: Origen)

A végére pedig maradt egy rangadó, ahol a legtöbben azt várták, hogy az Origen relatíve könnyen nyerhet.  Ez az elején úgy tűnt be is jön, hiszen Nukeduck iszonyatosan gyorsan, iszonyatosan erős lett. De aztán mintha egy 10 percre eltűnt volna és az SK Főnixmadárként tért vissza. De az örömük nem tartott sokáig, csak egy csapatharc kellett, ahol az Origen Midese eltalálta merre vannak és onnan vége volt a gyereknapnak. Ezek után már csak egy Baron kellett, emg egy kis óvatos előrenyomulás és az Origen végül hozta a papírformát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • hi_im_lobotomy 8 hónapja
  Nem tudom... Bwipo, meg Hyli gyakorlatilag végigintelte a RGEvsFNC meccset, Broxah meg küzdött az egész csapatért (a Nashor steal külön említésre méltó: még mindig ő a LEC smite-king). Magifelix jó volt, de jobban figyelt az egyéni teljesítményre (ez volt ugye a SoloQ king LEC-debüt-je - volt, h 9 account-on is top20-ban volt EUWn), mint arra, hogy betöltse a mides feladatát, tehát egyensúlyban tartsa a gémet. Ilyen szinten hozzányúlni a csapathoz felelőtlenség. Egy hasas a várhatóan utolsó helyezett ellen persze több, mint belefér, de megnézném a Fnatic-et Magifelx-el miden és Rekkles-el bot-on.
  0 0 Válasz
  • Balloonfire 8 hónapja hi_im_lobotomy
   Teljesen igazad van, de szerintem már alapból a Rengar választás sem volt túl jó, mert lehet, hogy jó a matchupba, de az biztos, hogy Bwipo elég rosszul játszott vele és e mellé még Hyli sem állt a túl jól. Broxah sem volt rossz, Magifelix pedig egész jó volt. Viszont azért Nemesisnek is kell még gyakorolnia az adc-zést, mert ő sem állt a helyzet magaslatán. De majd ma az SK ellen kiderül, hogy lehet-e ebből a felállásból valami.
   0 0 Válasz
  • Lackooo 8 hónapja hi_im_lobotomy
   Inkább Rekkles&Hyli bot kéne újra! Hajrá FNC!❤
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?