Egy új Noble lehet a TFT 52. hőse

A fájlok arról árulkodnak, hogy Ezreal a Szurdokos ultijával szedi majd szét az ellenfeleket.

A Riot Games a 9.14-es frissítéssel jelentette be, hogy az alap játékmódtól eltérően frissítik majd a TFT. Minden héten kapunk egy új patch-et, viszont érdemi változtatások, új egységek vagy új szinergiák ugyanúgy, csak két hetente érkeznek majd. Jövőhét közepén megérkezik a 9.14b, ahol buffolnak a Wildokon és Sorcerereken, míg Volibear, Tristana és a Locket akár további nerfeket is kaphat.

A 9.15-ben viszont szinte biztosan érkezik egy új egység, a fájlok pedig arról árulkodnak, hogy ő nem más lesz, mint Ezreal. Egy spanyol Youtuber 'The Catacroquer' találta meg a fájlok között Ezreal nevét. Természetesen jó pár olyan mappa van, aminek a neve egy TFT-ből hiányzó karakterre utal, mint például Lee Sin és Le Blanc, de egyedül Ezrealnél található meg egy plusz kép az ultijáról is. Ez arra enged következtetni, hogy Ezreal nem a Q-kat fogja szórni majd TFT-ben, hanem a Szurdokban is elérhető végső képességét pakolja rá majd az ellenfelekre.

Egyelőre csak tippelni tudunk, hogy melyik fajt és kasztot erősíti majd, de a rengeteg skinje miatt akár a Sorcererek és a Glacialaket is erősítheti. A legnagyobb esély viszont még mindig arra van, hogy egy új Noble-t kapunk, aki vagy Ranger lesz vagy kap egy teljesen új kasztot, amiről már a fejlesztők is beszéltek a 9.14-es frissítés megjelenése előtt.

Továbbá az ára is ismeretlen még számunkra, nagyon könnyen előfordulhat viszont, hogy egy Legendary vagy éppen Epic egységet kapunk, hiszen Ezreal végső képessége borzasztó erősnek hangzik a kicsi pályán. Pár héttel ezelőtt olyan pletykák is felütötték a fejüket, hogy Maokai is megérkezik hamarosan, egyelőre viszont úgy tűnik, hogy ő még parkolópályára állt, Twisted Fate után pedig Ezrealt köszönthetjük majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!