FIFA20: Két tucat játékos is Ikon jelölt lehet az idei részben!

FIFA20: Két tucat játékos is Ikon jelölt lehet az idei részben!

Összeállítottak egy listát, ahol megnézhetjük kiknek a neve jöhet szóba a FIFA20 kapcsán, bár az már most látszik, hogy egy-két legenda biztosan nem lesz benne.

A FIFA ICON-ok kétségtelenül az Ultimate Team legjobb lapjai közé tartoznak, különösen a FUT szezon elején, bár a későbbiekben is van pár, amelyiket egyszerűen nem lehet kihagyni egy top csapatból. Feltűnt viszont a horizonton az új epizód és bizony ki ne spekulálna arról, hogy kik lehetnek majd a FIFA20 legnagyobb újdonságai.

Mióta a FUT ICON-ok mindkét konzolon megjelentek (PS4 és Xbox One), megváltoztatták a FIFA Ultimate Team dinamikáját. Ezek a korábbi sztárok bizony nagyon keresettek, és általában komoly erőt képviselnek a pályán, éppen ezért borsos áruk is van. A FIFA 19-ben négy verziója volt ezeknek a lapoknak: Base/Baby, Middle/Mid, Prime és Prime ICON Moments. Bár nagyon ritkák, ezek a kártyák mégis elérhetők az Ultimate Team csomagokban, de az év folyamán az időnként megjelenő SBC-kben is megtalálhatóak.

Az alábbi összeállítás olyan új neveket tartalmaz, akiket szívesen látna a közösség a FIFA20-ban. Egy dolgot azonban már most leszögeznék, három lentebb látható futballista neve ugyanis szinte 100%, hogy nem lesz ott egyik lapon sem, bármennyire is szeretnénk. Oliver Kahn és David Beckham ugyanis bónusz játékosként tűnik fel a PES2020-ban, ezért kizárt, hogy az EA velük szerződést kötött. Puskás Ferenc pedig az egyik legnagyobb szenzáció lenne, de az évek folyamán egyszer sem tette tiszteletét sajnos a FIFA-sorozatban. Többféle indokról is keringett már pletyka, és a pontosat mi sem tudjuk, viszont mivel egyszer sem kapott zöld utat a megjelentetése, így 2019-ben sem futballozhatunk majd vele. A gondolattal azért jó eljátszadozni, milyen lenne ha közülük bárkit is irányíthatnánk:

Ti kit szeretnétek látni a FIFA20 új Iconjai között?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!