Hirdetés

Közösségi ötlet: Felszabadított rúnák 30-as szint felett

Huzsi | 19/07/22 14:10
Cikk mentése

Az alapvető rúnák egy idő után csak porfogók a játékosok számára.

Hirdetés

A régi rúnák rendszerében még volt értelme annak, hogy minél több rúnaoldalunk legyen, hisz akkoriban nem lehetett a hőskiválasztás során módosítani azt, így mindig egy adott mérkőzés előtt kellett már jó előre összeállítani a rúnáinkat, ami csak akkor volt peches, ha épp olyan pozíciót kellett valamiért játszanunk, vagy olyan hőst, akire nem volt előre összeállított oldalunk.
Manapság ez a probléma már nem áll fenn, hisz bármikor módosíthatjuk néhány gombnyomással rúnáinkat, azonban mégis kényelmesebb, ha vannak még mindig előre elkészített kombinációink egy adott hősre és nem akkor kell vele bajlódnunk.

Így merült fel az ötlet is, miszerint az 5 alapvető rúnaoldal hasznos, egészen addig, míg nem hozhatunk létre sajátokat, hisz azt követően már úgyis azt fogjuk használni, amit saját magunk raktunk össze. A rúnaoldalak vásárlása, mint opció továbbra is elérhető, bár már biztos vagyok benne, hogy nem vesznek annyian rúnaoldalt manapság, mint régebben. Rúnaoldal vásárolható kék esszenciáért és RP-ért egyaránt.

Azonban miért nem alakítják át az 5 alapvető rúnaoldalt? Miért nem adják oda a játékosnak, hogy tessék, most már vagy olyan szinten, hogy saját rúnákat használj, alakítsd át ezeket is bátran? Az 5 alap rúnát törölni nem lehetséges, maximum elrejteni, bár ennek sem látom igazán túl sok értelmét, így nem készíthetünk semmilyen formában a helyére másikat.

Biztos, hogy van ennél nagyobb bajuk is és ez csak egy minimális pluszt adna a játékosok kényelmi funkciójának, azonban mégis több rúnaoldal állna rendelkezésünkre, ami mindenki életét megkönnyíthetné valamennyivel, legyünk akár kezdők, akár veteránok a League of Legends világában.

Ti mit szólnátok hozzá ha az alap rúnák módosíthatóak, esetleg törölhetőek lennének?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hi_im_lobotomy 4 hónapja
    Én nem tudom, ki rakta össze amúgy azokat az alap rúnaoldalakt, de legfeljebb arra jó, h már meccs előtt kitiltelj tőlük. Pre-Season-ben még volt egy néhány hős, akire azokat a kombinációkat lehetett hozni, de ma már teljesen használhatatlanok. Ha már am kb le se c4rjahk az egészet, legalább patch-enként frissíthetnék az előző patch favorit rúnaoldalaira. Mondjuk. De mint mondtam... le se...
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?