Hirdetés

Bitang erős a Team Liquid, már most ott vannak a rájátszásban

Huzsi | 19/07/22 10:35
Cikk mentése

Van olyan, aki megtudná állítani Doubleliftet és csapatát?

Hirdetés

A Team Liquid továbbra is őrzi első helyét a 2019-es LCS Summer Season során, ahol 11 győzelemmel és 3 vereséggel, tehát 79%-os győzelmi mutatóval várják ellenfeleiket sorra. Legutóbbi mérkőzésük a Golden Guardians ellen volt, ahol szintén diadalmaskodni tudtak, ezáltal behúzva a korábban említett, 11. győzelmüket. A csapat rendkívül erős és jó formában van, ezt a kiemelkedő teljesítményt már láthattuk tőlük korábban, az idei MSI során is, így nem csalódtunk mostani győzelmi szériájukban sem.
A Golden Guardians elleni meccsen az alsó ösvényük szuperált, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, Doublelift és CoreJJ agresszivitása és taktikája volt az, amivel ellenfelük nem tudott mit kezdeni. A kimagasló teljesítményhez még hozzátett huhi és FBI is, így a GG csapatának már duplán is fejfájást okozott a Team Liquid. Ezzel a győzelemmel pedig a Team Liquid jó eséllyel pályázik a 2019-es LCS Summer Playoff spotra.

Kiváló rosterrel, annál is megfelelőbb draftolással a Team Liquidnek eddig nem igazán akadt ellenfele a bajnokság során. Három vereségüket az Echo Fox, a Counter Logic Gaming és a Cloud9 csapata ellen gyűjtötték be. Kettő hét van már csak hátra a bajnokságból, ezáltal még 4 mérkőzésen kell túlesniük. Farkasszemet kell még nézniük az OpTic Gaming, a Cloud9, az Echo Fox és végül a Team SoloMid csapatával is.

Jensen úgy véli, a legnagyobb kihívás a csapat számára talán saját maguk lehet. Nem gondolja, hogy a többi csapat lenne olyan szuper formában, mint ők, így nehéz megmondani, hogy ki jelenthet rájuk valódi fenyegetést.

Természetesen fontos, hogy ettől a siker szériától most ne szálljanak el és ne váljanak önelégültekké, hisz az ilyen viselkedés könnyen a vesztüket is okozhatja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • hi_im_lobotomy 5 hónapja
  Aztán Worlds19-en azonnal hasalnak egy éktelent az első wildcard csapat ellen.
  0 0 Válasz
  • Huzsi 5 hónapja hi_im_lobotomy
   csaknem :D
   0 0 Válasz
   • hi_im_lobotomy 5 hónapja Huzsi
    Hát csaknem. :) De valljuk be, NA csapatokra jellemző húzás lenne.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?