Hirdetés

Az öt legnagyobb győzelmi aránnyal rendelkező mides a 9.14 során

Huzsi | 19/07/22 12:04
Cikk mentése

A 9.14-es patch öt, papíron legerősebb midesét mutatjuk meg nektek.

Hirdetés

A 9.14-es frissítésben több népszerű hőshöz is hozzányúlt a Riot, elég ha csak arra gondolunk, hogy 35 hős módosult a frissítés érkeztével, ami az első két napban nem várt hibákhoz, majd harmadnapra egy micropatch-hez is vezetett.
Hiába a változtatások, vannak olyan hősök, amik még mindig kiemelkednek a Solo / Duo meccseken. Mutatjuk azt az öt hőst, ami jelenleg a legjobb győzelmi aránnyal rendelkezik a 9.14-es patch élesedése óta.fizzUgyan a 9.14-es frissítésben hozzányúltak a passzívjához, úgy néz ki a Fizz játékosok csak örülnek neki, hogy kedvenc karakterükkel is foglalkoznak a fejlesztők. Korábbi 4/6/8/10/12/14 (az 1./4./7./10./13./16. szinten) alaptámadások ellen passzívja helyett immár 4 (+ 0,01 varázserő) minden sebzésforrással szemben (legfeljebb 50%-os csökkentés) értékkel bír, ez pedig meglátszik a statisztikáján is. A 9.13-as frissítésben 51,47%-os győzelmi mutatóval rendelkezett, ez több, mint 2%-ot nőtt, ugyanis jelenleg 53,55%-kal az 5. legsikeresebb középső ösvényes. Ahogy az várható volt, hősünk népszerűsége is emelkedett ezáltal, 5,09%-ról egészen 6,18%-ra, így a 13. legnépszerűbb hősről felugrott a 8. helyre!annA 9.14-es frissítés során érkező környezeti változtatások sokat segítettek neki is, ugyanis a 24. helyről egészen a 4. helyig zakatolt a győzelmi aránya, 50,7%-ról 54,18%-ra! A 3,5%-os növekedés mellett 0,65%-ról 1,03%-ra emelkedett népszerűsége is, és hát valljuk be, vele egyszerűbb odafigyelni az ösvényen alkalmazandó mechanikákra, hisz a karakter egyszerűsége lehetővé teszi, hogy ne kelljen annyira megosztanunk a figyelmünket, mint más, komplexebb hősök esetében.klA 9.14 új effektet hozott Q képességére, melynek köszönhetően 5 másodpercre 60% gyógyításcsökkentést alkalmaz a Kled felé rántott ellenfelekre. Ugyan nem egy népszerű választás, hisz csak 1,01%-ban választják, ellenben győzelmi mutatója 54,76%-kal elegendő ahhoz, hogy dobogós, harmadik helyet foglaljon el. Aki még esetleg nem látott volna Kledet a középső ösvényen és érdekli, hogyan és miként lehet játszani, annak ajánljuk figyelmébe az alábbi videót.

rNépszerű is, meg nem is, avagy 2,21%-os mutatója erről hivatott árulkodni. Rumble a középső ösvényen 55,04%-os győzelmi arányt tudhat magáénak, mellyel övé a második hely, avagy az ezüst érem. Ezt az érmet már a 9.13 során magáénak tudhatta, korábban a 9.10 alatt volt erre példa, hogy dobogós helyen legyen a hős. Módosítást ugyan ő sem kapott a 9.14 során, de ahogy látható a számokból, nem is volt rá szüksége.zItt a legérezhetőbb, hogy azért akkora a hős győzelmi aránya, mert kevesen játsszák, viszont azok tudják, hogy hogyan is kell vele, hisz valljuk be, 0,71%-os népszerűségi mutatóval nem egy celeb a középső ösvényen Zilean. Ezzel szemben győzelmi aránya 55,29%, mellyel aranyérmes lett ezen a listán. Változtatást nem kapott a legutóbbi frissítésben.

A statisztikákat az op.gg oldal adatai alapján gyűjtöttük le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • hi_im_lobotomy 4 hónapja
  Kled OP.
  0 0 Válasz
  • Huzsi 4 hónapja hi_im_lobotomy
   így van
   0 0 Válasz
 • BothicC 4 hónapja
  Anniet és Fizzt is főleg a bugok miatt pickeltek, és ahogy kiszedték, illetve letesztelték őket mindkettőt sokan otthagyták
  0 0 Válasz
  • BothicC 4 hónapja BothicC
   Mindkettőnek olyan broken bugja volt,hogy esélyesen amiatt ment fel a winratejük
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?