Egy hiba végett jobb nem használni a Frozen Heart tárgyat TFT-ben

Egy hiba végett jobb nem használni a Frozen Heart tárgyat TFT-ben

Egy hibának köszönhetően jobb, ha nem is gondolunk a javításig a tárgy használatára.

A Teamfight Tactics sokak szívébe lopta be magát megjelenésével, olyan játékosokat is magával húzott, akiknek korábban nem volt közük a League of Legends világához. A játékmód még béta verzióban van, ezt fontos állandóan szem előtt tartani, mivel előfordulhatnak olyan hibák, amik jobb esetben tényleg csak egy béta során eshetnek meg.
A korai tesztelések során volt itt már tárgy duplikálási probléma, volt, hogy elrabolhattuk ellenfelünk hősét, csökkentve ezáltal csapatának létszámát (ez utóbbi sajnos az élő szervereken is előjött néhány embernél - a szerk.), de a fejlesztők igyekeznek minden hibát szinte azonnal javítani, ahogy lehetőségük van rá.

A 9.14-es frissítés során rengeteg hiba látott napvilágot mind a League of Legends, mind pedig a Teamfight Tactics oldalán. A hibák javítása mindig is egy kényes folyamat volt, hisz ha hozzányúlnak az egyik hőshöz, az lehet, hogy érint egy másikat is, így óvatosan kell megtenni minden beavatkozást, hogy további komplikációk ne lépjenek fel ezáltal.

A legutóbbi ilyen megjelent probléma a TFT módban az a Frozen Heart és annak effektjéhez kötődik, ugyanis a tárgy a legegyszerűbben értve: nem működik. A hatás működése ugyebár úgy lenne látható, hogy a kis hópehely, avagy a Glacial effektjének ikonja megjelenik az adott ellenfelek felett, ez azonban elmarad és sajnos nem csak vizuális formájában. A fejlesztők már reagáltak is a visszajelzésre, és utána járnak természetesen, hogy mi okozza a hibát. Úgy néz ki, hogy a tárgy kizárólag a kispadon működik, amint pályára, avagy harcba küldjük egységeinket, rögtön hatását veszti.

Reméljük hamar tudják majd orvosolni a problémát, hisz egy rendkívül hasznos tárgyról beszélünk.

Ti pörgetitek a Teamfight Tactics módot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!