Hirdetés

A hős, akinek a választási aránya 3 pozícióban összesen sincs 1%

Huzsi | 19/07/23 08:54
Cikk mentése

Van egy hős, aki annyira népszerűtlen, hogy 3 pozíciót összeadva sincs 1%-os népszerűsége.

Hirdetés

A 9.14-es frissítés nagyon sok hőst bolygatott meg, köztük a szóban forgó hős is óriási változtatásokon esett át. Ez a hős pedig nem más, mint Galio. Hogy milyen változtatásokat is kapott? Nézzük át újra.

"Eltávolítottuk a passzív töltésiidő-csökkentést; csökkentettük a töltési időt; megnöveltük a sebzést. Növeltük a Q töltési idejét és sebzését; csökkentettük a költséget a későbbi szinteken. A W mostantól megszakítható tömegirányító hatásokkal, és varázslás közben nem használható az Átvillanás; csökkentettük az önlassítás mértékét."

Ezek a mondatok konkrétan Galio halálos ítéletei voltak. Ugyan kapott egy hibajavítást is, miszerint E képessége, avagy Az igazság ökle képessége mostantól nem marad abban a világban, ahol aktiválták, miután belép vagy kilép Mordekaiser R – A Halál birodalma képességébe/képességéből.
De ez nem segített azon, hogy kivégezték a karaktert. A frissítés július 17-én érkezett, majd egyetlen nappal később a fejlesztők rájöttek, hogy Galionak ez annyira mégsem jó így, így újra hozzányúltak. A július 18-án érkezett játékegyensúly frissítésben Q képességének költsége 80/85/90/95/100 manáról 70/75/80/85/90 manára csökkent, továbbá a passzívja alapsebzése 15–160 (az 1–18. szinten) értékről 15–180 (az 1–18. szinten) értékre nőtt.

Az op.gg statisztikai oldal már jó pár napja a 9.14-es frissítést mutatja, de Galio elszürkült profilképe előtt a RIP felirat látható még mindig.weqAzonban van egy másik oldal, név szerint a u.gg, ahol látható, hogy a topon 0,1%, miden 0,3% és támogatóként 0,4% Galio választási aránya jelenleg Platina és afelett. Ez összeadva még barátok között is csak 0,8%. Amennyiben hozzávesszük az alacsonyabb divíziókat, úgy is csak 0,9%-ot ér el a választási aránya, ami azért valljuk be, elég siralmas.

Ti mit gondoltok, hogyan lehetne újra népszerűvé tenni a karaktert? Adják vissza neki a W + Flash kombót?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
7 db hozzászólás
 • Anonymous326 5 hónapja
  Az ultijának a fellökési idejét kellene módisítani meg csökkenteni a töltési idejét
  0 0 Válasz
  • Huzsi 5 hónapja Anonymous326
   Lehetséges
   0 0 Válasz
 • Kalamona90 5 hónapja
  Nekem személy szerint azóta nem tetszik a hős hogy megkapta a teljes reworkot. Nem tetszik a jelleme és a játék stílusa.
  0 0 Válasz
  • Huzsi 5 hónapja Kalamona90
   Sokat változott a régihez képest, ez való igaz
   0 0 Válasz
 • pb120 5 hónapja
  Vissza kell adni az ultihoz a szövetségesnek járó sebzés csökkentést !!!! Amúgy én még mindig szívesen játszom vele és összesen 63% winratem van
  0 0 Válasz
 • sylthern 5 hónapja
  W +E combó! ????
  0 0 Válasz
 • Soulhaunted 5 hónapja
  Valahogy szegény aurelion Solt kihagyják a vitákból o.O pedig neki se éri el azt a bizonyos 1% Pick ratet ...
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?