Hirdetés

Az öt legnagyobb győzelmi aránnyal rendelkező topos a 9.14 során

Huzsi | 19/07/23 13:10
Cikk mentése

A 9.14-es patch öt, papíron legerősebb toposát mutatjuk meg nektek.

Hirdetés

A 9.14-es frissítésben több népszerű hőshöz is hozzányúlt a Riot, elég ha csak arra gondolunk, hogy 35 hős módosult a frissítés érkeztével, ami az első két napban nem várt hibákhoz, majd harmadnapra egy micropatch-hez is vezetett.
Hiába a változtatások, vannak olyan hősök, amik még mindig kiemelkednek a Solo / Duo meccseken. Mutatjuk azt az öt hőst, ami jelenleg a legjobb győzelmi aránnyal rendelkezik a 9.14-es patch élesedése óta.dBár nem érintette a 9.14-es frissítés, és nem volt semmilyen javításra váró hibája sem, Sion győzelmi aránya a felső ösvényen 49,8%-ról 52,86%-ra ugrott, a 3%-os növekedés pedig nem is olyan rossz teljesítmény. Népszerűsége ugyan nem nőtt ezzel egyenértékűen, az maradt 0,73%-on, ezzel pedig a legnépszerűtlenebb felső ösvényesek között foglal helyet. Utoljára a 9.3-as frissítés során kapott módosításokat.hecaSzintén nem került terítékre a legutóbbi frissítésnél, Hecarim a felső ösvényen továbbra is mint egy veszélyes tényező garázdálkodik ott, s jaj annak ki területére merészkedik. Népszerűsége ugyan folyamatosan csökkent az elmúlt 4 frissítésben, jelenleg 0,71%-ban választják már csak a játékosok, győzelmi mutatója azonban 52,87%-kal nem arról árulkodik, hogy olyan rossz választásról beszélnénk az idő múlásától függetlenül. Utolsó frissítését a 9.9 során kapta.maEgy újabb, nem a népszerűsége miatt ismert választás, hisz ezen aránya csak 0,64%. A 9.12-es frissítés adta meg neki a lendületet mellyel az élmezőnybe tudott törni, és azóta is töretlenül garázdálkodik a legjobb felső ösvényesek között. Kerek 53%-os győzelmi mutatója ebben a frissítésben csak egy harmadik helyre volt elegendő, ez azonban nem tartja vissza attól, hogy sorra zsebelje be a győzelmeket. Ő maga egyébként szintén nem volt érintett a 9.14 során. Utoljára olyan változtatást, ami legalább a statisztikáit érintette, a 8.9-es frissítésben kapott, tehát több, mint egy esztendeje.yKevésbé meglepetés, hogy Yorick, a lelkek pásztora is helyet kapott ezüstérmesként ezen a listán, hisz akik tudnak vele játszani úgy igazán, azoknak alig van olyan ellenfél, kitől rettegniük kellene. Hősünk népszerűsége jelenleg 1,34%-on, míg győzelmi mutatója 53,1%-on áll. Utoljára érdemleges változtatást a 9.5-ös frissítés során kapott.klListánk első helyezettje, avagy az aranyérmes nem más, mint Kled. Ő nem csak a középső ösvényen, de mint látható itt is megállja a helyét. Népszerűsége itt már "valamivel" kedvezőbb, hisz 5,79%-on áll, míg győzelmi mutatója dobogós, 53,39%-on van jelenleg. A 9.14 során kapott frissítést, melynek köszönhetően Q képessége egy új effekttel bővült, így 5 másodpercre 60% gyógyításcsökkentést alkalmaz a Kled felé rántott ellenfelekre.

A statisztikákat az op.gg oldal adatai alapján gyűjtöttük le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hi_im_lobotomy 4 hónapja
    A Kled frissítés galyra vágta az összes... lássuk csak...: Grasp, Conqueror, Corrupting potion használót, meg az összes self-sustain hőst. Gyakorlatilag az összes nem AP topos hőst - kihagytam valamit? Hihetetlen, hogy egyetlen Q-change-el így feje tetejére lehetett állítani egy egész ösvény metáját. Remélem legalább jól mulat rajta valaki.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?