Hirdetés

Vayne és Poppy erősödik, Karma végre gyengül a 9.15 során

4 karaktert gyengítenek, ellenben 16-ot erősítenek a következő, 9.15-ös frissítésben.

Hirdetés

Ugyan a 9.14-es frissítés volt a szezon legnagyobb frissítése, és ez valószínűleg így is marad, hisz a fejlesztők is elmondták, hogy nem szeretnének még egy akkora, vagy annál nagyobb újítást érkeztetni, az nem azt jelenti, hogy innentől nem lesz tartalom a frissítésekben.
A 9.15 során ugyanis 20 hőshöz nyúlnak hozzá az előzetes tervezetek alapján, ebből ahogy már említettük, 4 lesz gyengítve és 16 erősítve. A pontos részleteket még nem minden hősről publikálták, szóval nézzük a teljes listát.

GYENGÍTÉSEK

eveEvelynn esetében az E képességének százalékos életerő alapú sebzését tervezik 4%-ról 2%-ra csökkenteni.rrrRumble a középső ösvényen erősebb, mint kellene, így W pajzsát 100/130/160/190/220-ról 80/110/140/170/200-ra csökkentik.qQiyana szintén erősebb a középső ösvényen, mint kellene, így az ultiján a töltési időt 100-ról 120 másodpercre növelik, továbbá a Q képességének bónusz AD rátáját 90%-ról 80%-ra csökkentik.kar

Karma mint támogató rendkívül hatékony és kedvelt választás, ezért az ER bónusz pajzsát 30/90/150/210 (+60% AP)-ról 25/80/135/190 (+50% AP)-ra csökkentik.

ERŐSÍTÉSEK

liLissandra alap életereje 518-ról 550-re nő majd, illetve szintenként kapott plusz életereje 87-ről 90-re a tervek alapján.maMalphite Q képességén a lassítás mértéke 15-35%-ról 20-40% lesz majd, illetve a W első találati bónusz sebzése 20-80 helyett 30-90.pPoppy mozgási sebessége 35%-ról 40%-re nő.lLee Sin Q képességén a sebzés 50/75/100/125/150-ről 55/80/105/130/155-re emelkedik.gaGalio passzívjának töltési ideje az 5 flat helyett 5 lesz, a töltési időtől függően, továbbá a 15-180-as sebzés 15-200-ra nő.ssssssssSoraka Q képességén a sebzés 60/95/130/165/200-ról 70/105/140/175/210-re nő.

TOVÁBBI ERŐSÍTÉSEK

Az alábbi erősítésekről nincsenek részletes információk, csak ennyi, hogy őket is tervezik erősíteni. Íme hát a további erősítésre váró hősök listája:

 • Graves
 • Kha'Zix
 • Swain
 • Leblanc
 • Syndra
 • Xerath
 • Lucian
 • Vayne

Bár kíváncsian várjuk, hogy szerintük Vayne milyen erősítésre szorul, de jó látni, hogy legalább Galiot nem hagyják elveszni a süllyesztőben.

Ti egyetértetek a gyengítésekkel és az erősítésekkel?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
8 db hozzászólás
 • BothicC 1 éve
  amúgy vaynet, kha zixot hova erősíteni még? lucian lategamejét erősíteni oké, xerath kaphatna egy changet, amiben ha eltalál valakit a w-jével, kap belőle bónusz movementet, és akkor talán nem pusztul bele az összes létező gankbe, leblanc nem tudom hova szeretne még erősödni, de ha skill based rewarding erősítés, akkor okés, galio teljes reworkre szorul, karma sebzését kéne levinni, mintsem a shieldjét, qiyana nem vészes, igenis ezt kell tudnia egy assassinnak, talán mondjuk legfeljebb a fal melletti stunoló"kör" dolog ranget levinni, rumblenek nem hiszem, hogy a shieldje lenne problémás, ha a q-jától nem tudsz semmit csinálni lol, lee sint meg hova kell még erősíteni? akkora ***ségeket csinálnak, hogy az hihetetlen. inkább a GYENGÉBB champeket kéne buffolni, pl. ivern, vagy bárki aki eltűnt a süllyesztőben mostanság, pl. trundle, Galiora és az egyéb 'problémás' kittel rendelkezőkre rework kéne, és NEM pro playre kéne balanceolni a játékot, mert azt alig ha 200 player játssza, míg több millió játékos casual player, mégis ők szívják meg pl. a galio changet.
  0 0 Válasz
 • Anonymous326 1 éve
  Vayne erősítés most komolyan ? ép hogy azt kellene gyengíteni mert egyszerűen sehogy nem lehet ellene játszani semmi skillt nem igényel maga a hős megveszi a BOTRK-t meg a Guinsoot elnyomja az ultiját és 1v5 pentázik sőt az előrenyomulás rúna és a W képességéből az harmadik sebzés egyszerűen gusztustalan annyira hogy amikor még ellenen játszottam 6/1-es Caitlyn voltam a vayne meg 0/8 egy ulti és telibe hugyozót és még ezt akarják buffolni ..... és kha'zix-ot is minek ? el van feedelve egy láthatatlan alaptámadás Q kombó és ott a ONE SHOOT Le Blancot is miért ? az is tiszta rák az a champ hogy 0-24-ben csak a W-jét nyomkodja és sehogy nem lehet megfogni Q W kombó és eltűnt a hp de az ugye nekik nem jelent problémát az 1v5 Master yi vagy Jax aki lvl3-as szinten olyan sebzése van és ráadásul semmi skillt se igényel vagy Tryndamere aki szintén egy jobb klikkes hős az sem igényel semmi skillt vagy zed akinek olyan gusztustalan sebzése van és Qiyanát akarják nerfelni annyira gáz ....
  0 0 Válasz
  • Wpriot 1 éve Anonymous326
   Mindig azt tudom mondani, hogy akkor miért nem vagy master+ ban, ha vayne 0/8-ban is 1v5 penta? :) A "noskill" karakter ami annyira "broken".... Maineld ki profitálj belőle.
   0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 1 éve
  Hát egy Vayne erősítés garantáltan levágná a FI relét. Eközben RIOT CEO: 'Fiúkák, ebben a negyedévben nem lesz fizetésemelés... aki erről ki mer posztolni bármit-bárhol, annak a nevével fogjuk kitolni live-ra a Vayne-buffot. Nem bámulunk! Munkára - gyerünk, gyerünk.'
  0 0 Válasz
 • Jelina11 1 éve
  Nem elég hogy tahm ment vissza a tóba de most karmát is gyengítik. Most ha support mainként nézzük ez volt tahm lux morgana és karma nerf . Akkor hogy gondolják a kedves játékos társak hogy suppoljunk nekik ha minden használható support champet nerfelnek .
  0 0 Válasz
  • NagyDominik 1 éve Jelina11
   Ott van még thresh és rakan, meg egy jó pár support aki még játszható. De sajnálom tahm kench-et. :(
   0 0 Válasz
  • GarenOTP69 1 éve Jelina11
   Tahmot sajnálod? Ember, te normális vagy? Azt ugye vágod, hogy a "nerf" után (ami csak egy változtatás volt), rögtön kapott egy buffot? Nyilván nem support szemmel kell ezt nézni, mert soha sem a support TK-val volt a baj, mert a botlane teljesen máshogy működik , mint a top. Komolyan, toposként, olyan érzést kelt bennem az írásod, mintha soha nem játszottál volna vele, vagy láttál volna egy Tahm Kenchet topon.. Ismerős olyan hátrányból játszani, hogy gyakorlatilag a tornyot kell ölelned? Biztos volt már mindenkivel így. Na , hát bazdmeg, TK ellen 1-es szinttől ilyen érzés játszani! Próbáltam már nem egy karaktert ellene! Aatroxot, Renektont, akiket a legerősebbnek gondolok, de egyszerűën még ezekkel is lehetetlen lane- nyerni, de egyes esetekben még túlélni is.... Légyszíves, mielőtt ilyen kommentet írsz, gondolkozz rajta, mert most nem kicsit basztál fel ezzel a szegény támkencsezéssel.
   0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 1 éve
  Tehát itt az a gond, hogy maga support role és a duo lane problémás. Tudsz scale-elni tárgyakkal és szinttel. Támogató szerepben végig 2-3 szint (top-hoz képest néha 4) hátrányban kell játszanod, arany tekintetében a 15. percre már legalább 1500 G a hátrányod bármelyik másik szerephez képest egyenlő game esetén. Felhoznak egy támogatónak (is) szánt hőst arra a szintre, hogy megállja a helyét egy ilyen környezetben is, és jön valaki, aki azt mondja, h vigyük ezt a hőst topra (a kit-je megengedi), ahol legalább 1-2 szint az előnye folyamatosan a többi role-hoz képest. Az eredmény: lane-devastation - kifejezetten, ha a hős már támogatóként is erős roam-er volt. Ezt a játékot lehetetlen úgy kiegyensúlyozni, hogy ne menjen a játékélmény rovására. Nem érezném azt, hogy a bármelyik támogató játszhatatlan lenne. Lux free-ELO hős volt bizonyos szinteken - ott ahol a játékosok nagy része nem kikerüli a Q-kat, hanem leveszi mellel - ugyanis most a lane-en megszerzett előny (kifejezetten ha további Plate-gold-ra van váltva) csak nagy játéktudásbeli különbség mellett bukható. Nem értek veled egyet Jelina11, mert az gáz, ha a lövészem (egyébként carry) a meccsen 11k dmg-et tol, míg én lux/vel/brand-el 40k-t. Ha carry-zni szeretnél, tanulj meg farmolni és lane-elni, vagy a jungle-pathing-ot, és menj carry role-ba. A támogató szerep szerintem soha nem erről szólt, és remélem soha nem is fog.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés