Ingyen hőst, skint és XP boostot kapnak a visszatérő játékosok

Ingyen hőst, skint és XP boostot kapnak a visszatérő játékosok

A Riot olyan projektbe kezdett, mellyel játékosok hadát csábíthatja vissza kedves kicsiny közösségünkbe.

A fejlesztők egy elég jó és egyben érdekes fába vágták a fejszéjüket, miszerint jutalmazzák, ha egy inaktív játékos visszatér.
Egy Reddit felhasználó tette közzé az e-mailt, amit a fejlesztőktől kapott, melyben az áll, hogy Rengar már balanced hős (igen, tudjuk, hogy ez az idézői neve, de jól illett ide poénnak - a szerk.), így ha visszatér akkor az övé lehet egy teljesen véletlenszerű 4800 kék esszencia értékű hős, annak egyik kinézete és egy 3 napos XP boost!01Ahhoz pedig, hogy ezt a jutalmat igénybe tudja venni nincs más teendője mint újratelepíteni a klienst, lepatchelni, bejelentkezni, játszani egy játékot bármelyik játékmódban, kivétel a Taktikus Csapatharc. Ezeket követően pedig begyűjtheti a fentebb említett jutalmakat.

A jutalmak begyűjétése végett bizonyosodjatok meg róla, hogy a 4-es és 5-ös lépés biztos kész, még pedig magyar idő szerint augusztus 4-én 21:59 előtt! Az, hogy mennyi ideje kell inaktívnak lenni, hogy ez elérhetővé váljon, jelenleg még nem ismert.

Frissítés: Azok kaphatják meg az ajándékot, akik legalább 4 meccset játszottak az elmúlt 6 hétben, 11-es vagy nagyobb szintűek, de nem játszottak az elmúlt 14 napban!

A fejlesztők a projektről többet nem árulhatnak el egyelőre, de megerősítették, hogy valóban egy érkező dologról van szó. Kíváncsian várjuk a további részleteket a programmal kapcsolatban.

Ti örültök egy ilyen ösztönző program érkezésének?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.