Két új match típus, plusz 30 trait és megújult a broadcast is!

Két új match típus, plusz 30 trait és megújult a broadcast is!

Az EA által közzétett roadmap ígéretéhez híven megjött a Pro Clubsról szóló legújabb bejelentés, és bizony részletes információt adtak, hogy mi minden változott a 19-hez képest.

Az EA Sports pontosan tudja, hogy a közösség egy része imádja ezt a játékmódot, ezért a visszajelzések alapján igyekeztek kidolgozni a FIFA20-ban a Pro Clubs-ot, hogy még jobb élményt nyújtson. Négy területen változott a játék ezen része:

Customization - Testreszabhatóság

Új Avatar rendszert pakolt a játékba az EA, amely teljes egészében felváltja a mostani karakterkreálást. Sokkal részletesebben megalkothatjuk saját futballistánkat:

Emellett pozíciókat is megadhatunk, hogy hol szeretünk játszani, ebből a visszajelzések alapján hat újat tett elérhetővé a kiadó:

  • LF/RF
  • LM/RM
  • RWB/LWB

Természetesen a létrehozott karakterünk paraméterei (magasság és testsúly) hatással lesznek arra, hogy melyik poszton játszunk. Előnyünk, de akár hátrányunk is származhat abból, ha túl magasak vagyunk vagy épp ellenkezőleg.

Megvizsgálták a stamina (állóképesség) működését is, és úgy lőtték be a, hogy egy high risk - high reward (nagy rizikó - nagy jutalom) rendszert hoztak létre. Ennek hatására minél többet pakolsz rá, akkor a többi tulajdonságunkat áldozzuk fel. Minden Pro Clubs játékos 80 OVR értékkel kezd.

A képesség fa szintén megújult. Pontosabban 30 további Trait került bele a játékba, és ha speciális tulajdonságokkal párosítjuk őket, akkor léphetünk a customization következő szintjére. Nagyobb előnyöket nyújtanak, de növekszik a "költségük" és hatással vannak más tulajdonságokra.

Broadcast

Igyekeztek még valósághűbbé és izgalmasabbá varázsolni a mérkőzések felvezetését. Replay átvezető animáció, vízjel, a klubok logója és egy új Pro Clubs logo is bekerült a játékba. Az utóbbiak a stadionokban is megjelennek majd felirat formájában a pálya szélén lévő reklám táblákon és további felületeken.

Bővítették a meccsek intróját, félidejét és a góloknál az ünneplés is jobb élményt nyújt majd.

Meccs típusok

Két új módon játszhatunk a FIFA20-ban a Pro Clubs-ot illetően: House Rules Cups és Practice Match.

House Rules Cups: A Kick-Off-ból már jól ismert mód lett átültetve. Minden héten rotálódik majd, hogy milyen kupát lehet lejátszani.

Practice Match: Itt az AI különböző szintjei ellen lehet gyakorolni.

Fejlesztések

A közösség által jelzett problémákra megoldást találtak és az új gameplay részeként a Pro Clubsban is sikerült javítani különböző hibákat:

  • ‘Any’ Stamina Bug - A stamina sokkal gyorsabban fogyott, ha valaki ilyen pozícióba játszott
  • CB a falban - A játék a magasabb védőket és középpályásokat pakolja a sorfalba a szabadrúgásokkal szemben
  • GK pontrúgások esetén - Ha a GK a csapatkapitány, már nem befolyásolja a játék stabilitását, ha pontrugás történik
  • Club Trophy Celebration - Végig lehet nézni az ünneplést, ha egy klub győz

A végére maradt még egy ugyancsak fontos újítás, amely a mezeket érinti. Ebben az évben belepakolt a Pro Clubsba az EA 25 testreszabható új szerelést, valamint további 150 címerből választhatunk. A legnagyobb öröm pedig a mérkőzés kezdetén várja a játékosokat, ugyanis a csapatkapitány kiválaszthatja együttese számára a megfelelő mezeket:

Nektek hogy tetszik az új Pro Clubs?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!