Háromból kettő: Új sztárok kerültek a FIFA20 borítóképeire!

Az előző játékhoz képest alaposan megváltozott a borítóról visszaköszönőknek az arca.

Szépen lassan minden kiderül a FIFA20-ról, ahogy közeledik annak megjelenési időpontja. Most az EA a Standard Edition és a Champions Edition borítóképén tetszelgő labdarúgók személyét fedte fel. Előbbin a Real Madrid friss igazolása, Eden Hazard, míg utóbbin a Liverpool, és talán a világ legjobb védője Virgil van Dijk látható.

Nagy port kavart CR7 zaklatásos botránya, ami után év közben cserélte a borítókat az EA, sőt minden reklámfelületről törölték a portugál arcképét. Ezek után jött a Neymar, De Bruyne és Dybala hármas, de abban mindenki biztos volt, hogy nem maradnak. Bár Neymarra még mindig van esély, hiszen az Ultimate kiadásról még nem tudunk semmi ki díszeleg majd rajta.


Kattints a képre a másik borítóképért

Az egyik legnagyobb FIFA-s oldalon, a Fifplayen tartottak egy szavazást, hogy kit látnának a rajongók szívesen az új játék tokján, és ott majdnem 2 millióan voksoltak, ebből Neymarra és Son Heung-min-re fejenként több, mint 300 ezren kattintottak. Egyesek még arra is gondolnak, hogy a mostanában oly népszerű női labdarúgás is kaphat egy újabb löketet, mert női játékosra számítanak az Ultimate Edition kapcsán. Pontosabban Megan Rapinoe jöhetne szóba, aki világbajnok lett idén az Egyesült Államokkal, de megnyerte az aranylabdát és az aranycipőt is.

Szerintetek ki lesz végül az Ultimate Edition borítóján?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!