Már megjelenés előtt tolhatjuk a Madden NFL20-at!

Már megjelenés előtt tolhatjuk a Madden NFL20-at!

A Madden NFL 20 hivatalosan augusztus 2-án jelenik meg, az EA Early Access révén viszont hamarabb ki lehet próbálni.

Ki ne játszana szívesen a hivatalos megjelenés előtt, és erre most az EA Early Access keretein belül lehetőségünk lesz, igaz maximum csak 10 órán át nyúzhatjuk a virtuális futballistáinkat és az újításokat csak a megjelenés után próbálhatjuk ki. A Trial verzióhoz nem kell más, mint, hogy legyen aktív előfizetésünk az PS4 és Xbox One esetében EA Access keretein bekül, vagy PC-n az Origin Access révén. Xboxon ez a szolgáltatás már 2014 óta elérhető, PS4-en viszont csak most vált azzá. Az újítások között egyébként feltűnik a karriermódban az egyetemi közösség is, innen kell ugyanis felépítenünk a pályafutásunkat, mielőtt profi csapathoz szerződnénk. Nem csak az lesz a lényeg, hogy jól játszunk, hanem a döntéseinket is alaposan meg kell fontolnunk, mert kihatással lesznek a történetre. A játék 50 legkirályabb játékosa pedig X-Factor szintre emelkedik. Nekik különleges képességeik lesznek, de nem kell rosszra gondolni, pusztán ezek révén emelkednek majd ki a többiek közül és a játék egyes elemeiben jobbak lesznek.

Az előzetes információk szerint az EA Accessen keresztül konzolokon július 25-től, míg PC-n július 24-től tölthetjük le a Madden NFL20-at és ezek után rögtön bele is vethetjük magunkat a küzdelmekbe.

Az EA Access előfizetők egyébként 10% kedvezményt is kapnak a játék megvásárlásakor. Ezáltal a 60 dollárba kerülő szoftver már 54-ért beszerezhető. Ha valaki az EA Access alatt már játszott a játékkal és utána megveszi azt, akkor a mentéseit természetesen továbbviszi az adott fiókjával.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!