Tanulj nyelvet Twitchen a zöld bagoly segítségével!

Tanulj nyelvet Twitchen a zöld bagoly segítségével!

Partneri szerződést kötött egymással a Twitch és a Duolingo.

A nyelvtanulás sosem volt még ilyen egyszerű. Elég csak benyomni a telefonunkon a Duolingo alkalmazást és a zöld bagoly már noszogat is, hogy tovább gyarapítsuk a szókincsünket, vagy oldjuk meg az aznapi nyelvtanpéldákat. A Twitch és a Duolingo a napokban jelentette be, hogy saját csatornát indít a világ legnépszerűbb streamer oldalán, ebben 12 népszerű streamer segítségét is kérik.

A Doulingo jelenség mára megfertőzte a telefonokat, a mémoldalakat és gőzerővel dolgozik azon, hogy a Twitchen is minél több embert érjen el. A 12 streamer mindegyike egyébként részt vesz a Global Ambassador programban, aminek fő célja, hogy világszerte népszerűsítsék a Duolingot különböző eseményeken és közösen segítsék az embereket, hogy a multikulturális, globalizált világban könnyebben boldoguljanak. Jelenleg a Duolingo Twitch csatornán nyolc nyelvet (angol, spanyol, francia, német, olasz, kínai, japán, portugál, arab) lehet majd tanulni közösen a videósokkal. A Duolingo megerősítette, hogy szeretné a jövőben még több nyelvvel bővíteni a kínálatot, egyelőre azonban az elsődleges projekt, hogy minél több ember jusson el a csatornára.

A 12 streamer között CJayride, Kairi, vagy TakiiGG nevét is megtaláljuk, így akár kedvencüket is nézhetjük, miközben épp nem Travel IRL streamet közvetít, hanem nyelvtanulásra próbál rávenni minket. A Duolingo megjelenésére a Twitchen valószínű nem sokan számítottak, de a legtöbben jó kezdeményezésnek tartják. Az új nyelvek megtanulása az egyik leghasznosabb skill, amit elsajátíthatunk és ebben immár a Twitch is segítő kezet nyújt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.