FIFA20: Három új Icon-t és négy OTW játékost mutattak be!

FIFA20: Három új Icon-t és négy OTW játékost mutattak be!

Egyre másra érkeznek az újdonságok és a bejelentések az EA Sports háza tájáról a FIFA20 kapcsán. A Pro Clubs hírei után gyorsan visszaevezünk a FUT világába, ugyanis elkezdtek szállingózni az új lapok.

A dinamikusan fejlődő Ones to Watch kártyákból - minden alkalommal fejlődik, mikor az adott játékos In-Form, MOTM, Team of the Tournament lapot kap - most megmutatták az első négyet a FIFA20-ból. Talán nem meglepő, hogy a Standard Edition borítóján szereplő belga ilyen verziót is kap a FIFA20-ban, mellette újdonsült csapattársa Jovic - aki megsérült az Atletico Madrid ellen elszenvedett súlyos, 7:3-as vereség alkalmával - , és ha már Madrid másik fele, akkor az egyik remek igazolásuk, Joao Felix is ilyen lapnak örülhet, a negyedik játékos pedig nem más, mint Hazard öccse Thorgan lett.

Ami pedig az Ikonokat illeti, bár ők kétség kívül a legdrágábbak közé tartoznak általában, mégis nagy rajongás övezi őket. A rég és közelmúlt legnagyobbjai újra visszaköszönhetnek ennek köszönhetően a játékba, így sokak kedvence ismét pályára léphet és gólokat szerezhet, ha csak virtuálisan is. Az elsőként bejelentett lap Andrea Pirloé volt, akinek a legjobb lapja a 91-es End of an Era volt, szóval ettől biztosan csak jobbat kap. Rajta kívül a Barcelona és az Ajax/PSV rendkívüli védője, valamint középpályása (játszott mindkét poszton) Ronald Koeman, illetve az Arsenal/Crystal Palace támadója Ian Wright csatlakozott.

A képre kattintva tekinthetitek meg a bemutatott galériát:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!