Perfekt vaultolás PUBG-ben, Nuke és Overpass gránátozás és Zed ultijának ellenszere!

Perfekt vaultolás PUBG-ben, Nuke és Overpass gránátozás és Zed ultijának ellenszere!

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

Több féle felállás van a FIFA-ban, de az csak egy dolog, hogy kit melyik pozícióba pakolunk, nem árt ha állítunk hozzá egy remek stratégiát is. A 4-5-1 és a hozzátartozó taktikát magyarázza el Csete edző bá. Emellett fontos a Game Plan is, amely alapvetően meghatározza a taktikánkat, erről szintén beszél a második FIFA-s videóban. Nem telhet el hét, hogy Kodiak mester ne hozna nekünk hasznos füst és Molotov ötleteket. Nuke és Overpass fontosabb pontjain bizony megzavarhatjuk és kiszoríthatjuk ellenfeleinket bizonyos helyekről, de ahhoz jól kell időzíteni a gránátokat.

A vaulting fogalmát PUBG-ben mindenki ismeri (igen még én is - a szerk), viszont jól és helyesen alkalmazni már kevesebben tudják, omgezjonesy elmagyarázza miként kell precízen használni ezt a mozdulatot. Sylas a dzsungelben egész jól használható ebben a patchban, de azért van néhány hátránya is, amire Malacko hívja fel a figyelmeteket. Frather pedig megmutatja a Zed ulti ellenszerét, amivel kicsit átverhetjük ellenfelünket.

Minden további érdekesség a Honvéd edzőinek videóiból kiderül:

Legion Lecke #153

Legion Lecke #154

Legion Lecke #155

Legion Lecke #156

Legion Lecke #157

Legion Lecke #158

Legion Lecke #159

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!