14 000 forint helyett ingyen zsákolhatjuk be  a For Honort és az Alan Wake-et!

14 000 forint helyett ingyen zsákolhatjuk be a For Honort és az Alan Wake-et!

Limitált ideig ingyen tölthető a For Honor és az Alan Wake az Epic Games áruházából.

Újabb hét telt el, ami azt jelenti, hogy frissültek az Epic Games Store ingyenes játékai. Limitált ideig most a For Honorre és az Alan Wake-re csaphatunk le, amiket egy héten keresztül teljesen ingyen adhatunk a könyvtárunkhoz. Igaz, egyik játék sem Steames, de mindenképp megérik azt a pár kattintást, mivel az akció letelte után is pörgethetjük őket!

For Honor

A Ubisoft 2017-es "vikinges-lovagos-szamurájos" akciójátékát óriási hype övezte az első trailerek után, azonban a nagyon magas elvárásokat nem tudta megugrani a játék. Az alapokat még viszonylag könnyedén el lehet sajátítani, de a mesterré válás folyamata akár több száz óra gyakorlást is igénybe vesz. A rengeteg játszható karakter, a kihívás és a magával ragadó látvány bőven megéri a letöltést, de ha minden tartalomhoz hozzá szeretnék férni, akkor bizony a zsebünkbe kell nyúlni. Sajnos a play-to-play iskolapéldája lett a For Honor, ami a sikeres megjelenés után nagyon gyorsan elveszítette a játékosbázisának jelentős hányadát.

Alan Wake

A különös kalandok megfejtése ránk vár, azonban ez nem lesz egyszerű feladat, ugyanis a misztikus világban semmi sem az, aminek látszódik. A horror elemekkel megfűszerezett egyszemélyes játék egy valódi remekmű, ami nem a játékmenettel, vagy a lenyűgöző grafikával szögez minket a képernyők elé, hanem az egyedi és csavaros történetével, amit még akkor sem könnyű megérteni, ha kipörgettük az egész játékot. Az Alan Wake legelső része kötelező darab mindenkinek, akit nem riaszt vissza, hogy bizony sokszor fogjuk csapkodni az asztalt, mivel elég nehéz helyzetekbe is belekényszerülhetünk. 

Mindkét játékot augusztus 7-ig tölthetjük le ingyen a webáruházból, érdemes tehát sietni!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!