"A legjobb érzés, amikor trollkodsz és nyersz" - Glacial hősökkel nyert a TL

Túl sok TFT meccset toltak az elmúlt napokban a Team Liquides srácok.

Őrült mérkőzést játszott a Team Liquid és a Team SoloMid a 2019-es LCS Summer Split utolsó meccsnapján. Talán túl sokat TFT-ztek mostanában a TL-es srácok? Ezt egyelőre nem tudni, azonban Impacttől CoreJJ-ig mindannyian Glacial hőst választottak a draft során, így jött össze a Volibear top, Nunu jungle, Anivia mid, Ashe + Braum bot lane. A különleges összeállításra Bjergsen behozta azt a Zedet, amivel 2017 tavasza óta nem játszott tétmérkőzést. Hiába robbant fel az aréna az orgyilkos pick után, hamar megfagyott a levegő, amikor a TL belevágott a mérkőzésbe.

Az első perctől kontrollálta a mérkőzést az esélyesebb Liquid még úgy is, hogy szokatlan hősöket hoztak a Summer Split alapszakaszának számukra utolsó mérkőzésére. A győzelem utáni interjúban DoubleLift boldogan nyilatkozta, hogy ők sem számítottak győzelemre, mivel szándékosan trollkodtak a draft során. CoreJJ viccesen hozzátette, hogy egész héten TFT-ben gyakoroltak a Glacial összeállításra. Végül összejött a tervük és simán behúzták az alapszakaszt. A TSM megtartotta a negyedik helyét a vereség ellenére, így ők is ott lesznek a folytatásban.

Az OpTiC - GGS - 100T tiebreaker meccseken Meteosék diadalmaskodtak, így ők jutottak be az utolsó helyen a rájátszásba. Szétlövéssel kaparintotta meg a C9 a második helyet, így a Spring Split után ismét a TL és a C9 végzett az LCS csúcsán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!