Felháborodás után megnyugvás, az EA közölte miért késnek a garantált TOTS csomagok

Felháborodás után megnyugvás, az EA közölte miért késnek a garantált TOTS csomagok

Augusztus 4-én garantált Team of the Season játékost szerezhettünk, ha néztük az eWorld Cup élő adását, viszont nem számoltak a rengeteg rajongóval így időbe telik míg mindenkinek kiosztják ezeket.

Még a FIFA eWorld Cup Grand Final 19 előtt osztotta meg a hírt az EA Sports, miszerint minden néző - akinek össze volt kötve a Twitch és EA fiókja - a finálé harmadik napján egy garantált TOTS csomaggal gazdagodik. Ezekből a pakkokból a top 5 liga valamelyikéből nyitható legalább egy a szezon legjobb kártyái közül. Így tehát érthető, hogy mindenki szeretné már készhez kapni és kinyitni. Viszont vannak, akiknek erre várnia kell.

Az összekapcsolás után, ha augusztus 4-én követte bárki is közületek az eWorld Cup angol nyelvű közvetítését, akkor egy Untradeable TOTS csomag biztosan üti a markát. Azonban ha még nem kaptad meg, nem kell megijedni, nem nálad van a probléma.

Az EA Sports ugyanis jelezte, hogy egy részét már kiküldték a játékosoknak, viszont olyan sokan követték figyelemmel az utolsó nap eseményeit, hogy képtelenek voltak ennyi idő alatt feldolgozni az adatokat. Nem programhiba vagy más áll a háttérben, mindössze idő kell nekik, hogy a rendszeren keresztül eljuttassák minden rajongóhoz a pakkot. Ha esetleg a napokban mégsem érkezik meg hozzád: ITT tudod jelezni a kiadó felé a problémádat.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!