Patch 1.17: Sokak szerint csak rontott az élményen az új frissítés!

Patch 1.17: Sokak szerint csak rontott az élményen az új frissítés!

Kicsit misztikus leírással ugyan, de konzolokra megjött az 1.17-es patch, ami után egyesek furcsa játékmenetre panaszkodtak.

Az ember azt gondolná, hogy az EA Sports már gőzerővel a FIFA20-ra koncentrál, de becsületükre váljék nem felejtik el a 19-et sem. Bár sokaknak már a hócipőjük tele van az tavaly napvilágot látott epizóddal, mindenesetre most megint kaptunk egy updatet. Elképzelhető, hogy még a nyári átigazolások egy részét is frissíti a játékon belül a kiadó, most viszont a gameplayhez nyúltak és néhány hibát javítottak.

Gameplay

  • Számos technikai változtatás történt a Gameplay Responsiveness (játékmenet reagálás vagy érzékenység) kapcsán. Egyelőre nincs róla bővebb infó, de ígértek egy Pitch Notes posztot, amelyben mélyebben is bemutatják miről van szó.

FUT javítások

  • A Player itemeknél bizonyos esetekben a dinamikus és 2D-s képek eltűntek
  • Ritkán, de előfordult, hogy a játékos befagyott és kidobta a FUT
  • Néhány összehasonlítás után átfedés alakult ki a FUT Club info statisztika (Győzelem, döntetlen vereség stb.) és az 'Active Squad' között

Audio fix

  • Néhányszor hiányzott a Premier League himnusza a mérkőzés elején a felállások bemutatása alatt

Sokan az update után viszont panaszkodnak, hogy kidobálja őket a játék, megszakadnak a meccsek, sőt egyesek a játékmenetet is furcsábbnak találják az eddig megszokottaktól. Minden bizonnyal utána jár ennek az EA Sports és minél előbb javítják majd.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!