Alaposan megújul a FIFA20 karrier módja, ami az egyik legjobb része lehet a játéknak!

Alaposan megújul a FIFA20 karrier módja, ami az egyik legjobb része lehet a játéknak!

A fejlesztőcsapat időt és energiát nem kímélve igyekezett a lehető legjobb módon felturbózni a karrier módot, és bizony jó néhány helyen ez sikerült.

Az EA Sports bemutatta a FIFA20-ban ránk váró karrier módot érintő újításokat és első ránézésre azt kell mondjuk tényleg kitettek magukért. Rengeteg információt gyűjtöttek a közösség visszajelzéseiből, és igyekeztek hallgatni rájuk. Már csak azért is, mert szeretnék, ha a FIFA20 egy mérföldkő lenne a játékosok életében.

Sajtótájékoztató és játékos beszélgetések

Bővítik és autentikusabbá teszik a játék ezen részét. A lényeges mérkőzések előtti és utáni sajtótájékoztató sokkal fontosabb lesz egy szezon alatt, hiszen a válaszaink alapján alakul a csapat morálja és a nemzetközi sajtó is ezek után ítél meg minket. Az újságírók minden meccset más szemszögből vizsgálnak, tehát a kérdéseik a végeredmény, a rúgott gólok, az ellenfél erőssége, és a szezon aktuális állása stb. után fogalmazódik meg. Több lehetőségünk lesz válaszolni és pozitívan, de akár negatívan is befolyásolhatjuk a játékosainkat, menedzserként pedig saját ratingünk is változik. Válaszaink alapján egy labdarúgónk értékei módosulhatnak.

Morál

A Player Morale System (játékos morál rendszer) teszi teljessé a fentebb leírtakat. A futballisták kedve rányomja a bélyegét a pályán nyújtott teljesítményükre. Több tényező is hatással van rájuk, de pontosan nem jelölték meg melyek ezek.

Menedzser testreszabhatóság

Minden eddiginél részletesebben megalkothatjuk a saját edzőnket. Nagyobb szabadságot enged az új creation tool, így a stílusunknak tökéletesen megfelelő egyént hozhatunk létre, és a legfontosabb, hogy idény közben is változtathatunk a ruházatunkon. Először a FIFA-ban női menedzsert is kreálhatunk.

Kezelőfelület

A különböző bajnokságokra rögtön ráismerünk majd, hiszen autentikus User Interfacet kaptak. Vizuálisan elkülönül öt liga esetében a játék menürendszerének külalakja: Premier League, Bundesliga, Ligue 1, LaLiga Santander és MLS. Persze a Bajnokok Ligája és az Európa Liga stílus megmarad a játékban.

Dynamic Player Potential

Rengetegen kérték azt, hogy egy szezon alatt egy játékos teljesítménye alapján változhassanak a kvalitásai. A Potential révén a csapatunk játékosai az előző szezonban mutatott játéka alapján fejlődhet. Például egy feltörekvő futballista sok gólt lő az első évében, a következő szezonban nagyobb lesz benne a potenciál. Egy visszavonulás közelében lévő labdarúgónál emiatt pedig még több kraft marad és kisebb mértékben redukálódnak az értékei. De a Potential csökkenhet is, hiszen ha nem jól játszik jól egy adott szezonban vagy nem kapott elég játékidőt, akkor kevésbé lesz hatékony.


A teljes galériát a karrier módról a képre kattintva tekinthetitek meg!

Általános fejlesztések

  • Új tárgyalási helyszíneket adtak hozzá a karrier módhoz
  • Ha valakit shortlistre rakunk, rögtön átmehetünk a Transfer Hub-ra
  • Áttervezték a Team Management menüpontot, így még könnyebben hasonlíthatunk össze játékosokat
  • Az új karrier elején kikapcsolhatjuk a válogatottak irányítására való felkéréseket
  • Növelték az újonnan létrehozott fiatal játékosok értékeit
  • Jelentősen megemelték a bérekre kapott kezdeti összegeket
  • Növelték a védekező játékosok piaci értékét a valódi átigazolási szezon alapján
  • Fejlesztették a mesterséges intelligenciát, így az algoritmus révén okosabban állítja össze a kezdő tizenegyeket

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!