Bejutott az EBL rájátszásába a WiLD!

Bejutott az EBL rájátszásába a WiLD!

Ismét megmutatta a WiLD, hogy nem szabad őket leírni!

A SEC IX. szezonjában a dobogó legalsó fokáig kapaszkodott fel a WiLD MultiGaming csapata, az EBL-en már most a legjobb négy között vannak. Nagy változások történtek a csapatban a két nemzetközi verseny között, azonban ez nem vetette vissza a Vadakat!

A Marine, SanyaDau, Sora, Matebuff, hextasy ötös a negyedik helyet csípte meg, 8-6-os összesítéssel. Az utolsó fordulóban kötelező volt a győzelem az Upper Echelon ellen, de nem remegtek meg a kezek és Marine Kledjének vezetésével simán bedarálták a szlovén vetélytársukat. 14 meccs van már mögöttük, de a neheze még csak most következik. Augusztus 17-én 16:00-kor jön az ASUS ROG Elite elődöntő, aminek nem a magyarok az esélyesei papíron. Az ASUS megnyerte az alapszakaszt, annak ellenére, hogy DoubleAim és nemanja is távozott a csapattól. A WiLD egyszer már elkapta az ASUSt, az egyenes kieséses szakaszban jó lenne hasonló teljesítményt látni a régiós szinten folyamatosan jó eredményt elérő WiLDtól. Az győzelmek során legtöbbször Sorához vándorolt az MVP cím, így megkockáztatható az a kijelentés, hogy nem veszített semmit a csapat Meight távozásával. Ha már Meight, a Crvena Zvezda is ott van a legjobb négy között, így összejöhet a Meight vs WiLD döntő, ami egy tökéletes lezárása lehetne az EBL-nek.

A Season 3-ban a harmadik hellyel kellett beérnie a Vadaknak, szurkoljunk a srácoknak, hogy összejöjjön a döntő, ami a jelentős pénzdíjazás mellett egy teljesen megérdemelt EU Masters jeggyel is megjutalmazza a magyarokat!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!