7 koreai pick, amik rendkívül hasznosak jelenleg

Elhoztuk nektek a legjobb választásokat annak érdekében, ha felfelé szeretnétek mászni a ranglétrán.

Tristana Mid

Koreában mostanság nagyon felkapott lett a Tristana Mid. Ennek oka pedig nem más, hogy nem úgy játsszák, mint egy ADC-t, hanem sokkal inkább, mint egy nagy bursttel rendelkező karaktert. A játék korai szakaszában hatalmas sebzése van, épp ezért, hogy ha beugrik a legtöbb mágusra, esélyük nincs ellene tenni semmit. Nyilván van hátránya is, mert az assassinok csúnyán el tudnak vele bánni, de éppen ezért visznek neki Resolve ágat másodlagosan, hogy azzal is segítsék a túlélést.

Volibear Support

Rengeteg high elo játékos kezdte el mostanság a Volibear supportot játszani. Ennek pedig az oka az volna, hogy nagyon tankos, rettenetesen jó az ösvényen, és szinte alig tud meghalni a passzívja miatt. A CC képességei miatt még az Aftershock is könnyedén használható, valamint ha megvan a Righteous Glory, akkor még gyorsabban tud az ellenfél közelébe férkőzni, és egy mobility cipővel akár még a roamolások is jobbak lehetnek.

Kennen Top

Ebben az esetben nem a megszokott AP Kennenről lesz szó, hanem az AD on-hit verziójáról. Mostanság egyre többen kezdték el játszani még kompetitív szférában is, mert annyira jó. A buildjét tekintve szinte olyan, mintha Vayne buildjét látnánk, de ez is a lényege. Egy on-hit Kennen, akivel a split push és az 1v1 a lényeg. A W képességet fejlesztjük első sorban, mert ez a fő sebzése. A kábításnak hála nagyon jól tudunk vele kiteolni is, ami sokat segít a legtöbb harcban, bár Kennen nem rendelkezik valami nagy lőtávolsággal, így is nagyon jó.

Poppy Jungle

Eddig is jó választás volt a Poppy jungle, de a legutóbbi változtatások miatt, még jobb lehetőség lehet. A W képessége nagy buffot kapott, több mozgási sebességet kap, valamint ha valakinek megszakítja vele az ugrását, akkor most már nem csak fellökődik, de grounded effektet is kap mellé. Főleg tankosra szokták építeni, mert hatalmas alap sebzése van, de vannak alkalmak amikor AD-ra is lehet vinni. A tankossal azért jártok jobban, mert az mindig hasznos lesz, bármi legyen a játékban. A Poppy jungle inkább egy pocket pick, mint sem egy meta pick, szóval okosan válasszátok meg, hogy mikor használjátok.

Karma APC

Az egész alap koncepciója az, hogy Karma nagyon erős ösvény fázissal rendelkezik, és így az ellenfél ADC-t könnyedén kiszorítja az ösvényről, amivel ellenfelünk nem igazán tud mit kezdeni. Full AP a build, ami nem meglepő, mert szeretnénk, hogy a sebzés meglegyen, valamint így van értelme amellett, hogy van egy support mellettünk. A későbbi csapatharcokban is hasznosak leszünk a hatalmas pajzs és sebzés miatt, és ha úgy döntünk egyedül is mehetünk egy ösvényen, amíg a csapatunk csinál valamit, mert könnyedén tudjuk a minionokat tisztogatni.

Soraka Support

Szerintem senkinek nem újdonság a Soraka support. Még mindig nagyon erős és biztonságos választás tud lenni. A jelenlegi Volibear support nagyon jó counter tud lenni rá, de ha túléli az ösvényt, akkor nagyon nehéz lesz megállítani. A tárgyakból kapott bónusz gyógyítás nagyon erőssé teszi, és nemrégiben kapott buffot a gyógyítására is, ami az early gamet még erősebbé teszi. Amint megvan 2 tárgy, már olyan erős leszel, hogy az egész csapatodat nyugodt szívvel gyógyítani tudod. Szinte bármi mellé játszható, szóval, ha kedvet kaptok hozzá, bátran próbáljátok ki.

 Ti szoktatok valamelyikkel játszani?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!