A meta breaker bot lane: Yuumi és Garen a Fnatic tarsolyából

A meta breaker bot lane: Yuumi és Garen a Fnatic tarsolyából

Nem mindennapi hősválasztást láthattunk a tegnap a Fnatic részéről a Vitality ellen, a LEC keretein belül. Mondanunk sem kell, hogy nyertesekként zárták a napot. 

A kompetitív réteg követői és rajongói minden meccs választási fázisát merev tekintettel figyelik, várva a csodát, hogy valami szaftos hőskombinációt láthassanak. Ezek a a fanok tegnap megkapták amit még nem láthattunk a LEC-en belül.A Fnatic csapata olyan kombót hozott be a Team Vitality ellen, amit még nem láthattunk a LEC folyamán, de ez segítette őket hozzá, hogy 32 perc alatt győzzenek. A megszokottól kissé eltérőbb picket láthattunk Rekklestől, Garen személyében. A meccs nehézkesen indult számukra, köszönhetően Jizukénak, aki a játék korai szakaszában előszeretettel helyezte a hangsúlyt a pálya alsó részére. Emiatt Rekkles néhányszor meg is halt, de ez mit sem változtatott a játék végkimenetén.

Mivel Yuumi mellé egy tankos hős ajánlott, aki betud futni az ellenség köze, hogy a végső képessége a lehető legtöbb ellenfelet eltalálja, Garen kitűnő jelölt volt erre a célra. 

Broxah elárulta, mivel túl sok figyelmet nem kellett fordítania a saját alsó ösvényére, így lehetősége volt máshol segíteni ami igencsak kifizetődő lett, hiszen Bwipo messzemenően dominálta a felső ösvényt. A játékot 9 gyilkossággal és 9 assisstal fejezte be, mely hozzásegítette a csapatát a győzelemhez, hisz bődületes sebzést osztott ki és hatalmas nyomást tudott kifejteni az ösvényeken is.

Ezzel a győzelemmel a Fnatic csapata közelebb került a 2019-es LEC Summer Split második fordulójának rájátszásához. Mindössze 2 meccse maradt, egyik a Splyce, a másik pedig a Rogue ellen, hogy biztosítsa helyét.

Másfelől a Vitality jövőhéten fog játszani a bejutásért. Az fennmaradó két helyért pedig jó néhány csapat fog küzdeni az utolsó héten.

Új meta van születőben? Alig várjuk a Garen Yuumi kombót rangsorolt várólistákon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!