Rekordmennyiségű DLC érkezik a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare-hez!

Rekordmennyiségű DLC érkezik a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare-hez!

Ezúttal sem ússzuk meg extra tartalmak nélkül, sőt egyenesen rekordmennyiségű DLC-t kapunk az új Call of Duty: Modern Warfare-hez.

Azt már korábban tudtuk, hogy a Season Pass formula kikerül a 2019. október 25-én megjelenő Call of Duty: Modern Warfare-ből, azonban arra kevesen számítottak, hogy cserében a valaha volt legtöbb DLC-t kapja meg az új CoD rész. A sorozat történetében ennyi extra tartalmat még egyszer sem készítettek játékhoz, ami azt jelenti, hogy lesz mire költeni a pénzünket, ha mindent szeretnénk kimaxolni a Modern Warfare-ben.

Az Activision vezető menedzsere, Coddy Jonhson elárulta, hogy nem csak egyszerűen DLC-ket kapunk a játékhoz, hanem az eddigi legnagyobb "pipeline-on" dolgozik a fejlesztőcsapat. Ez annak fényében meglepő kijelentés, hogy már a Black Ops 4-hez is tömérdek mennyiségű letölthető tartalmat dobtak piacra. Szeptemberben már belekóstolhatunk a nyílt bétába, de az csak egy kis szelete lesz annak, amivel készül nekünk az Activision és az Infinity Ward.

Szerencsére a multiplayer módokban játszható térképek közül az összeset ingyen kapjuk majd meg, így többnyire kozmetikai és booster packokra lehet készülni. A pletykák szerint 2020 elején jön majd az MW-hez a battle royale mód is, ami a Black Ops 4-től eltérően ingyenesen beszerezhető lesz. Ameddig ezt nem erősítik meg, addig felesleges hiú ábrándokat kergetni, mivel simán benne van a pakliban, hogy ebből semmi sem igaz. Ami fix, hogy a játék körüli hype óriási és az Activision mindent megtesz, hogy a megjelenésig fenntartsa ezt az állapotot.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!