Sikeresebb szeretnél lenni TFT-ben? Őket próbáld ki!

Sikeresebb szeretnél lenni TFT-ben? Őket próbáld ki!

League of Legends - Elhoztuk nektek az 5 legjobb csapatot, amivel garantáltan sikeresek lesztek TFT-ben!

A Teamfight Tactics avagy a League of Legends legújabb játékmódja elég megosztóra sikeredett, és vannak olyanok is, akik pár mérkőzés után megunják, vagy esetleg már ott hagyták az egészet. Mi azonban pont az ellentáborba tartozunk, és hoztunk is nektek 5 csapatot, amelyek segítségével könnyebb lesz megmászni a legújabb rangsorolt létrát a játékban.

Void & Sorcerer

Első sorban ez a kompozíció azért nagyon erős, mert már a játék kezdeti fázisában is nagyon jól remekel. A korai Void passzívnak hála, true damage lesz a sebzésük, ezért hiába minden defenzív tárgy. Ezek után következik, hogy elkezdjük kiépíteni a Sorcerer egységeket. Ha tényleg nagyon jó szinergiát akarunk kialakítani, akkor érdemes Kassadint beleépíteni a csapatunkba, mert ő egyben Void és Sorcerer is. Amint elkezdünk egyre több Sorcerert rakni a csapatunkba, úgy minden egységünk egyre erősebb lesz. Mindemellett, lehetőség van a Brawler passzív beépítésére is, mert ezzel bónusz életerőt fognak kapni az ilyen egységeink. Amint lehetőségünk van, próbáljunk meg egy Karthust beiktatni a csapatba és megfelelő tárgyakkal felszerelni, mert ő garantáltan le fogja hozni a párbajokat.

Ranger & Guardian

Ezzel a kompozícióval nem lesz egyszerű early game. Elsőként érdemes egy kicsit átalakítani a csapatot, hogy ne legyen veszteséges a játék korai fázisa, majd átállni szép lassan a megfelelő egységekre. A Mordekaiser és Kindred páros által megkapjuk a Phantom passzívot, ami tökéletes lehetőség egy-egy carry egység legyőzésére, valamint Kindred a Ranger passzívban is szerepet játszik. Ez esetben több lehetőségünk is van a carry hős kiépítésére is. Lehet akár Vayne, Ashe vagy még Varus is. Őket a Guardian passzív fogja főleg megvédeni, amit Leonának és Braumnak köszönhetnek. Mindig figyeljetek arra, hogy ez a két egység megfelelően legyen elhelyezve, mert csak akkor kapják meg a passzívot az egységeink.

Rengar Carry

Szerintem mindenkinek magától értetődő, hogy ez a kompozíció mire épül. Kitaláltak Rengarnak egy olyan buildet, amivel szinte már legyőzhetetlenné válik. A build Bloodthirster, Rapid Fire Cannon és Guardian Angel. Ezekkel a tárgyakkal garantáltan végig fog ugrálni a Rengar az ellenfél csapatán és az RFC-nek hála, még messzebbről is tud ütni. Persze emellett még ott a rengeteg passzív, amit építenek a Rengar mellé. Megjelenik a Void, Wild, Brawler és még az Assassin passzív is. A Wild és Assassin passzívból Rengar is profitál. Bónusz támadási sebességet, valamint sebzést kap. Próbáljuk meg Rengart minél jobban felszerelni és fejleszteni, így garantáltan győzelmet hoz majd számunkra. Bár Rengar akár Statikk Shiv segítségével is működhet, ha esetleg az RFC nem jönne össze.

Draven Carry

Dravennel már a játék kezdetekor is baj volt. Túl erősnek bizonyult és rövid időn belül nerf is lett a vége. Mindezek után még mindig nagyon erős volt, és ez azóta sem változott. Nyilván ennél a kompozíciónál is egy hősre irányul minden figyelem. Mivel Draven Imperial és Blademaster, ezért is ilyen hősökkel kell felszerelnünk a csapatunk. Az Imperial passzív még nem annyira erős amikor csak az első erősítése van, de amint már meg van a 4 Imperial, egyenesen rémálommá tud válni az összes hős ebben a kategóriában. Emellett még jön a Blademaster passzív Draven számára, amivel bónusz ütéseket visz be, és valljuk be, ez rettenetesen erőssé tudja tenni. Egy viszonylag nehezen összeállítható csapatról beszélünk, de garantáltan erős lesz, már ha persze sikerül összehozni. Két legendary egység, ami Yasuo és Swain, nagyon sokat tud dobni az egész csapaton. Ezek után már tényleg gyerekjáték lesz az ellenfél felett győzedelmeskednünk. Persze ha szeretnénk még egy Guardian passzívot is beépíthetünk, hogy biztos legyen Draven védelme, de ez már csak hab a tortán.

Gunslinger

Ez a felállás már nagyon sok frissítés óta remekel. Itt a fő carry szerepet általában Tristana játssza, de Lucian is nagyon jó tud lenni ilyen esetben. Nagyon hamar össze lehet állítani a 4 Gunslingert, amivel már az elején szinte megállíthatatlanok vagyunk. Emellett, a Blademaster passzív, ami nagyon fontos, és ehhez hozzá kell tenni, hogy Tristana vagy Lucian rendelkezzen egy Blade of the Ruined King-gel, mert így ők is megkapják a passzívot és szinte már azt se fogjuk látni mennyit lőnek. Lehetőleg on-hit tárgyakkal kell felszerelnünk Tristanát, mivel nagyon sokat fog lőni és ebben is lesz az ereje. A játék korai szakaszában érdemes egy Pirate passzívot is beiktatni, mert ennek a kompozíciónak fontos eleme, hogy sok arannyal hirtelen megerősödjünk és ellenfeleink erre ne tudjanak reagálni. Tristana számára fontos tárgy lehet a Hush, Cursed Blade, Sword Breaker vagy akár egy Red Buff. Ezek közül érdemes választani számára a Blade of the Ruined King mellé. Viszonylag olcsó egységek vannak előtérben ennél a csapatnál, ezért nem lesz nehéz dolgunk gyorsan felépíteni, kivéve persze akkor, ha ellenfeleink is úgy döntenek, hogy ilyen csapatot szeretnénk építeni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!