Rengeteg adománnyal, fantasztikus hangulatban ment le az 1000 fős bLYYY Cup

Rengeteg adománnyal, fantasztikus hangulatban ment le az 1000 fős bLYYY Cup

Értékes nyereményekkel térhettek haza a győztesek és legalább annyi élménnyel a résztvevők. Nem mellesleg igen csak szép összeg gyűlt össze a jótékonysági stream alatt. 

A hétvégén megrendezésre került egy magyar verseny, immáron a második bLYYY Cup, amely egyben jótékonysági stream is volt, a nézőközönség pedig csöppet sem fukarkodott a nemes cél elérése érdekében.

A versenyen 1000 fő vehetett részt, azaz 10 csapatra voltak felosztva a versenyzők és minden körből az első 10 helyezett jutott tovább a döntőbe. Ez egy BO5 széria volt, ahol három meccset Erangelen játszottak, kettőt pedig Miramaron.

Természetesen voltak nyeremények és ami azt illeti nem is csekélyek. Az első helyezett Ravens ezmegaz, aki egy Dell Gaming G5 5590 Laptoppal lett gazdagabb, a második helyezett Vantii egy Alienware AW2518H 240Hz-es monitort tudhat magáénak, és végül, de nem utolsó sorban a bronz érmes extazyo egy Alienware AW988 fejhallgatót vihetett haza.

Ugyanakkor említésre méltó a verseny célja is, hiszen a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára gyűjtött bLYYY és a közössége. A kitűzött 3 ezer dolláros célból sikerült 2 ezret összegyűjteni, ami hatalmas elismerés úgy a magyar PUGB közösségnek, mint a streamernek egyaránt.

bLYYY facebook bejegyzésben elmondta, hogy nézői rekordot is döntött, hiszen majdnem 3000 egyidejű nézővel rendelkezett és ezzel a világ legnézettebb PUBG streamere volt a tegnapi napon, több órán keresztül. Ezúton is hatalmas pacsi neki.

Reméljük sok hasonló magyar kupában lesz még részünk!

Amennyiben lemaradtatok a közvetítésről, az alábbi videókban pótolhatjátok. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Nézd meg bLYYYPLAYS #BLYYYCUP ???? 1000 FŐS SOLO VERSENY ???? !BLYYYCUP ???? !CHARITY című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Nézd meg bLYYYPLAYS #BLYYYCUP ???? 1000 FŐS SOLO VERSENY ???? !BLYYYCUP ???? !CHARITY című tartalmát a twitch.tv weboldalon

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!