Hiába a hazai terep, Dél-Korea csupán a második lett a PUBG Nations Cupon

Lezajlott az első PUBG Nations Cup verseny, ahol a nemzetek legjobbjai mérkőztek meg egymással. Ez volt a 2019-es év All Star eseménye.

Augusztus 9. és 11. között került megrendezésre a PUBG Nations Cup - Seoul 2019. Mint azt a neve is sejteti, a versenyen különböző nemzetek legjobbjai mérhették össze tudásukat egy offline esemény keretein belül Seoulban.

A verseny 500 ezer dolláros összdíjazású volt, ami a 16 résztvevő csapatai között oszlott el, tehát senki sem távozott üres kézzel. A csapatok 4 főből álltak, tehát squadok voltak és belső nézetes (FPP) módban játszottak.

Mindössze 15 meccsből állt a verseny, ergo minden nap 5 meccset játszottak a résztvevők. Természetesen az nyert aki a legtöbb pontot érte el. A választott pályák Miramar és Erangel voltak.

A dobogós helyezettek a következők:

  1. Oroszország
  2. Dél-Korea
  3. Kanada 
  4. Vietnám


A szervezők elárulták, hogy még számtalan esemény várható a PUBG e-sport háza táján az idei évben, valamint ne feledkezzünk meg a PUBG Világbajnokságról sem, ami novemberben érkezik. Aki szeretné visszanézni a Nations Cup közvetítéseit, az alábbi adással elkezdheti:

Nézd meg playBATTLEGROUNDS PUBG Nations Cup - Day 1 Match 1 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!