Hirdetés

Egy rajongó nemcsak kinézetekkel, hanem egy teljesen kidolgozott esemény ötlettel állt elő!

Tito | 19/08/13 16:16
Cikk mentése

League of Legends - Egy amerikai ifjonc fantáziáját megragadta a játék nemrég megismert rivalizálása, és mivel a rajz szerelmese, ezért be is mutatta az elképzeléseit. 

Hirdetés

Noah Thatcher egy tehetséges illusztrátor, akit megihletett Aatrox és a most átdolgozott Pantheon közös legendája. Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb eseménysorozatát, az Ellenfeleket alapul véve megalkotta a saját 2019-es változatát, melyben a két titán a kozmoszban csap össze a mindenség uralmáért.

A frissített történet szerint Atreus egy harcos volt, akinek teste fölött átvette az irányítás maga a Háború szelleme, más néven Pantheon. Aatrox nagy csatában, de legyőzte Pantheont és végzett vele. Csak a szellem halt meg, ugyanis Atreus túlélte az ütközetet, továbbá az emberfeletti erejét is megtartotta. Rövid lábadozás után a katona felismerte, hogy neki kell befejezni azt, amire a Háború szelleme nem volt képes. Ennek a gigászi küzdelemnek a kicsúcsosodása adta a gondolatot egy végső leszámolásszerű eseményhez, melynek mottója az is lehetne, hogy "Harc az univerzumért!"

A kinézetek neveiből jól kivehető, hogy mely skin-családokból inspirálódott az alkotó. Az Abyssal Star Aatrox a Sötét Csillag skinek leszármazottjának mondanám (nem véletlen a fekete lyuk motívum), megfűszerezve az Istenkirály Darius és az Éjhozó Yasuo vörös színpompájával, valamint a démoni brutalitás kisugárzásával. A Cosmic Emperor Pantheon a Kozmikus kinézetek porontyja, de a vérvonalban az Istenkirály Garen, továbbá a Hajnalhozó Riven is kimutatható. Ők adják az eleganciát, valamint azt a szemkápráztató világoskék árnyalatot a külcsínhez.

Noah még egy videót is megosztott az interneten, hogy az alkotás folyamatába is beleláthasson az, aki akar.

A League of Legends népes közösségéből rengeteg dicséret érkezett, mivel hogy az idejét és az energiáját nem kímélve, tovább a tehetségét maximálisan kiaknázva ilyen szintű illusztrációkat hoz létre. Egyesek olyan messzire mentek, hogy magánál a Riot-nál lobbiztak nyíltan a grafikus mellett, ugyanis szerintük egy ilyen tálentum egy állásajánlatért kiállt.

A képeket elnézegetve én is ezen az állásponton vagyok, sőt ha a Riot felkarolná ezt az Aatrox vs Pantheon ötletet így mindenestül, akkor borítékolhatóan hatalmas siker lehetne.

Nektek hogy tetszenek ezek a skinek és mit szólnátok egy hasonló eseményhez? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Anonymous326 3 hónapja
  Eskü nagyon JÓ ! én még be is fizetnék
  0 0 Válasz
 • Jhsocsi 3 hónapja
  Bőven megállná a helyét a skinekért felelős csapatnál, remélem, hogy majd felfigyelnek rá, és pozitívan csalódhatok
  1 0 Válasz
 • Paladin0401 2 hónapja
  Ezt szerintem meg kellene valósítani a Riotnak
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?