Hirdetés

Törökországban már a kóla mellé is Hextech láda és kulcs jár

Huzsi | 19/08/13 09:34
Cikk mentése

A törökországi League of Legends játékosok most rendkívül jó áron juthatnak zsákmányokhoz.

Hirdetés

A török League of Legends versenyek fő támogatója a Coca-Cola, így talán nem meglepő, hogy ott kezdték el forgalmazni az üdítő ezen verzióját, illetve, hogy ott lehet ezáltal Hextech ládához és kulcshoz jutni.
Az egyedi palackokat hősök képeivel, illetve a Hextech készlet jutalmaival látták el, a flakonokról pedig így Lux, Yasuo, Irelia, Kayn, Zed és Blitzcrank köszön vissza. Törökországon belül ezek olyan nagy áruházakban érhetőek el, mint hazánkban például a LIDL vagy az ALDI.

A dolog érdekesebb része, hogy mindegyik tartalmaz ládát és kulcsot és nincs megszabva, hogy minimum hármat, vagy akár többet kellene egyszerre venned. Ha te egyet szeretnél, akkor egyet veszel, ezáltal pedig 195 RP értékű jutalom üti pluszban a markunkat.

Jelenleg ez az egyik legolcsóbb módja, hogy a játékosok minél több hőskinézetet oldjanak fel. Persze van benne kockázat is, hisz mint jól tudjuk a Hextech láda nem összekeverendő a Mesteri ládával, így ebben lehet akár hőstöredék is, ami picit kevésbé értékes, főleg egy olyan játékos számára, akinek már minden hőse megvan.

Most még nem tudni, hogy esetleg egyszer ez elérhető lesz-e más országokban is. Ami biztos, hogy most Törökországban kapható és irigyeljük ezen ország játékosait az egyedi lehetőségért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • DrSynclear 3 hónapja
  Ama-török ????
  0 0 Válasz
 • mitter100 3 hónapja
  Magyarországon miért nincs ilyen
  0 0 Válasz
 • MiszterSzandii 3 hónapja
  Úristen ilyen kell ???? Én tuti vennék mindegyikből❤️❤️
  0 0 Válasz
 • Baliusz 3 hónapja
  Magyarországra elsősorban a Riot Games által hivatalosan közvetített mérkőzések közvetítésének a license joga kéne...én már teljesen boldog lennék ha újra látnám kommentálni a LoLHU-t
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?