Videón egy teljes büntetőpárbaj, ennyi helyen változik a rendszer!

Videón egy teljes büntetőpárbaj, ennyi helyen változik a rendszer!

Ahogyan azt már korábban olvashattuk, megváltozik a tizenegyesrúgás az új játékban. A béta kipróbálása közben bizony volt, aki feltöltött néhány videót így megnézhetjük miben is tér el elődjétől a FIFA20 ezen a téren.

Azt már korábban felfedte az EA Sports, hogy újragondolja a büntetőrúgásokat, mert a 19-ben nem sikerült valami jóra. Akkor azt láthattuk, hogy egy új célzási rendszer került a játékba, amely a élethűség mellett egy kört hív segítségül a lövésünk helyének kijelölésében.

A béta alapján eltűnt tehát a nyíl, és egy karika mozgatásával szabhatjuk meg, hova is szeretnénk a hálóba juttatni a labdát. A tüzelés erősségét is mi szabályozzuk, de a látottakból nem tiszta, hogy a célzó karika mellett megjelenő, egyre növekvő fehér kör mit is takar pontosan. Valószínűleg arra utal, hogy mennyire lesz mértani pontosságú a leadott lövésünk. Három szín jelenhet meg ilyenkor, piros, sárga és zöld, viszont emberünk időnként akkor is betalál, ha a kör pirosan jelez.

A mezőnyjátékosok és a kapusok mozgása is sokkal kifinomultabb, valamint sokkal több variációnk lesz túljárni az ellenfél eszén. Ez az irány jó, de azért várjuk ki mi marad ebből a teljes verzióban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!