Hirdetés

Jutalmakra fel! Indul a 2. verziós TCH-bétatesztbelépő

Huzsi,Ladczi92 | 19/08/14 14:26
Cikk mentése

Visszatér a Taktikus csapatharc-bétatesztbelépő! Ismét értékes jutalmakat zsebelhetünk be. 

Hirdetés

Hamarosan beszerezhető a második Taktikus csapatharc-bétatesztbelépő. A következő nyolc hét során ikonokat, hangulatjeleket és aréna chromákat szerezhetünk majd be a TCH-küldetések teljesítésével.A bétatesztbelépő minden régióban a 9.16-os frissítéssel érkezik és innentől kezdhetünk majd bétatesztbelépős tapasztalati pontokat gyűjteni. A belépő a 9.20-as frissítés kezdetéig érvényes, azaz 8 hét áll rendelkezésünkre, hogy az összes jutalmat feloldjuk. 

A jutalmak és a TP: A belépő szintjének növelésével 6 ikont, 3 térkép chromát és 4 hangulatjelet oldhatunk fel. Összesen 9280 TP-t gyűjthetünk össze maximálisan, de az összes jutalom feloldásához 6800 TP-re lesz csak szükségünk.

A megvilágosodás gömbje: A készítők kicsit átdolgozták ezt is. Igyekeznek azt is jutalmazni, ha valaki napi többször is játszik. A napi bejelentkezésért 70 TP-t kapunk, majd további 10 TP-t a következő öt játék mindegyikéért. Így összesen napi 120 TP-t tud egy játékos megszerezni, mindössze azzal, hogy bejelentkezik, illetve 5 meccset játszik.

Küldetések: Minden héten 6 küldetés lesz majd elérhető, amelyek teljesítéséért TP-t jár. Ezek közül 2 viszonylag könnyen teljesíthető küldetés lesz. Másik 2 küldetés teljesítéséhez, adott számú meccset kell lejátszanunk. Az utolsó 2 nagyobb kihívást jelenthet és egy nehéz feladatot kell teljesítenünk, amely próbára teszi a Taktikus csapatharcról szerzett tudásunkat.

Egyszerre csak 3 lesz aktív. Ezek teljesítése után fog frissülni és automatikusan a következő 3 veszi át a helyét. Az elérhető küldetések köre minden héten körülbelül akkor fog változni, amikor megjelenik az újabb frissítés.

Sok sikert a Szövetség harcmezőin!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?