Top 5 valaha volt legelszálltabb hős!

Nem tudni, hogy ezeket a champeket, hogy gondolhatta komolyan a Riot?!

Az idők során rengeteg broken hős jelent meg az Idézők Szurdokában. Mindig próbálták megtalálni a harmóniát és az egyensúlyt. Sajnálatos módon, így is sokszor volt, hogy megjelent egy hős, aki túl erős volt. Íme az 5 legerősebb hős a játék történelmében!

Pre-Nerf Evelynn

Evelynn volt az egyik legabszurdabb karakter a játékban mielőtt egy hatalmas nerfet kapott volna. Volt egy point-and-click kábítása és emellett egy 60 másodperces láthatatlansága, aminél, ha közel mentél sem szakadt meg. Elképesztő csak belegondolni is abba, hogy volt egy olyan hős a játékban, ami ellen gyakorlatilag semmit nem tudtunk tenni, mert nem lehetett felfedni még ha a közelben is volt. Nagyon régen még olyat is csináltak vele, hogy a Sunfire Cape nevezetű tárgyat megvették neki, és úgy sebeztük az ellenfelünk vele, hogy nem látott minket.

Pre-Hotfix LeBlanc

LeBlancnak szüksége volt egy hatalmas nerf hullámra, mert minden egyes képessége túl erős volt és az alap statjai is túl nagyok voltak. Ezáltal tényleg túl egyszerűnek bizonyult a hős, és túl erős volt a one-shot potenciálja. Azok után, hogy kapott egy viszonylag nagyobb átalakítást, már egyből nehezebb volt vele olyan gyorsan eltüntetni ellenfelünk, mint korábban. Később a közösség hatására teljes visszaalakítást kapott, és napjainkban ugyan olyan erős, mint régen, persze a szorzókat a képességeken azért kicsit átalakították, hogy annyira ne legyen erős.  

Release Jax

Jax dodge képessége régen a passzívja volt. Belegondolni is rossz, hogy egy ilyen passzív létezhetett a játékban. Egy olyan builddel, ami kifejezetten arra épült, hogy minél nagyobb dodge esélye legyen, szinte esélytelen volt, hogy a hősök alaptámadással hozzáérjenek, valamint a tornyok is alig tudtak hozzáérni. Ezek után már a Riot is úgy gondolta, hogy a dodge nem egészséges a játéknak és valamit tenni kell ellene. Napjainkban Jax még mindig egy nagyon erős hősnek számít, és late game-re szinte egy legyőzhetetlen és megállíthatatlan gép lesz. A mostani énje persze csak árnyéka a régihez képest, de most rettenetesen erős, ha valaki jól játszik vele.

Release Xin Zhao

Úgy tartják, hogy Xin Zhao a legnagyobb baleset, amit a Riot valaha csinált. Minden képesség- és alap statja túlságosan nagy volt, és emiatt a játék 2 hétig horror volt a játékosok számára, mert Xin Zhao képes volt arra, hogy az egész ellenfél csapatot egyedül megölje. Már sokszor láthattunk olyat, hogy a Riot egy új hősnél vagy egy reworknél átesik a ló túloldalára, és emiatt muszáj tiltanunk a hőst, hogy ne kerüljön az ellenfélbe. A hatalmas alap statok miatt, a gyógyítása és a sebzése egyszerűen elképesztő volt, és kétségkívül egészségtelen a játék számára. Szerencsére ebben az esetben a Riot még magukhoz képest is gyorsan reagált. és a következő frissítésben megoldották a problémát.

Release Twisted Fate

Twisted Fate a Riot legszörnyűbb alkotása, amit valaha készített. A jelenlegi végső képessége régen globális volt és még csak nem is végső képesség, hanem E volt. Mindössze 40 másodperc volt egy ilyen roppant erős képesség. Mindemellett a kártyái közül a sárga kábító nem egy célpontos volt, területben hatott az egész. A többi kártyája is jóval erősebb és hasznosabb volt. Belegondolni is félelmetes, hogy most ilyen erős hős a játékban nyugodtan szabadon legyen. A legdurvább az egészben az, hogy a Riot ezt teljesen normálisnak gondolta és nagyon sokáig hozzá sem nyúltak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!