Ennyit javult több tucat játékos arca a FIFA20-ban! - videó

A grafika látványosan nem fejlődik az utóbbi években a FIFA játékok esetében, viszont ebben a videóban komoly különbség fedezhető fel az arcokat illetően a 19-hez képest.

Láttunk már gameplay jeleneteket, teljes kick-off mérkőzést is megnézhettünk, viszont közelről maguk a futballisták még nem igazán voltak láthatóak.

Egy videónak köszönhetően viszont nem csak megtekinthetjük új arculatukat, de összehasonlításképpen a tavalyi fejformájukat is melléjük pakolták. Több tucat ismert játékos külsejét tartalmazza a 10 perces videó, és bár azért vannak furcsa tekintentű személyek köztük, szemmel láthatóan fejlődött azért a FIFA20 ezen a téren.

Az alábbi focistákat csekkolhatjátok a videóban:

Eden Hazard, Chris Smalling, Kyle Walker, Christian Eriksen, Jorginho, Hector Bellerin, Marko Arnautović, Theo Walcott. David De Gea, Luiz Suarez, Pjanic, Sergio Agüero, Iwobi, Firpo, Koke, Federico Bernardeschi, Jack Wilshere, Adama Traore, Alexis Sanchez, Lucas Torreira, David Silva, Matuidi, Iago Aspas, Dani Carvajal, Romelu Lukaku, İlkay Gündoğan, Raheem Sterling, Jordan Henderson, Fred, Justin Kluivert, Fabian Ruiz, Denis Suarez, João Cancelo, Rodrigo, Kieran Trippier, Riyad Mahrez, César Azpilicueta, Jan Vertonghen, Ricardo Pereira, Rodri, Vinícius Júnior, Luke Shaw, Marcos Alonso, Ederson Moraes, Eric Dier, Diogo Dalot.

Aki esetleg mobilnetről tekintené meg a cikket, azoknak kigyűjtöttük a legnagyobb neveket egy galériába az egyszerűség kedvéért:

Nektek hogy tetszik az új grafika?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!