Máris micropatch kellett az átdolgozott Pantheonnak

Máris micropatch kellett az átdolgozott Pantheonnak

A fejlesztők micropatchet alkalmaztak az átdolgozott Pantheonra, mivel elég gyengén szerepelt, mint dzsungeles.

Riot Scruffy tegnapi Twitter bejegyzésében írta, hogy még a mai nap folyamán egy micropatch fog érkezni Pantheonra. Ennek oka pedig nem más, mint az, hogy elég gyengén teljesít a dzsungelben.Ezért szükségesnek éreztek egy kis finomhangolást, legalábbis ami a sebzését illeti. A győzelmi aránya a dzsungelben 40,57% volt, ugyan a népszerűsége 4,25%-on áll, de csak azért mert mindenkit az újdonsült Pantheon érdekel. A fejlesztők két képességéhez is hozzányúltak.

Comet Spear (Q)

Eddig a képesség szörnyek ellen 15%-kal kevesebbet sebzett. Ezt eltávolították, így most már teljes erővel csaphat le rájuk is.

Aegis Assault (E)

Ez a képesség szintén kevesebb sebzést okozott szörnyek ellen, viszont ebben az esetben az eddigi 33%-ról 15%-re változtatták a sebzés csökkenését. 

Tény, hogy nagyon megoszló véleménnyel vannak a játékosok az átdolgozott Pantheonról, de abban megegyeznek, hogy az erdész pozíciója gyengébb mint azelőtt és abban is, hogy némi erősítésre szorul. Nem kellett sokat várnunk, hogy a Riot válaszoljon és cselekedjen is a játékosok visszajelzéseire.

Szerintetek érezhető lesz a változás ezután?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!