Hirdetés

Újabb két hős csatlakozott az "1000 napja nem kaptam új skint" klubhoz!

A két új hőssel együtt már huszonegy olyan champ van, amik több, mint 1000 napja nem kaptak új skint.

Hirdetés

Az "1000 napja nem kaptak új skint" klub újabb két tagot üdvözölhet a köreiben. Bard és Karthus utoljára 2016. november 17-én örülhetett, amikor megjelent a Bard Bard és a Lighbane Karthus. Azóta lefolyt már elég sok víz a Szurdok folyójában, de a két champ továbbra is vár arra, hogy a Riot grafikusai tegyék a dolgukat.

Bard Bard

Bard nehéz helyzetben van, mivel se a kompetitív, se a casual metában nem állja meg a helyét. Összesen három plusz kinézettel rendelkezik a 2015 márciusában megjelent hős, ami annyira azért nem rossz arány. Az Elderwood és a Bard Bard eltörpül a Snowy Day skin mellett, ami kifejezetten egy jól sikerült alkotás lett, nem véletlen ez az egyetlen 1350 RP-s a listán. A Bard Bard 750 RP-be, az Elderwood 520 RP-be kerül a LoL boltjában. Nagyon egyedi képességekkel rendelkezik a támogató karakter, azonban az egyediség itt inkább hátrány, mint előny. Szólóban szinte esélytelen, hogy kihasználjuk Bard erősségeit, duóban, vagy csapatban meg sok jobb választás van.

Lightbane Karthus

Karthus a semmiből emelkedett fel és vált az egyik legnépszerűbb és legerősebb dzsungelessé. Kompetitív metában megkerülhetetlen volt a karakter, így megérdemelten kapott elég jelentős nerfeket. A Requiem gyengítésének köszönhetően visszaesett a népszerűsége, de a mai napig fel-feltűnik még, mivel könnyedén és nagyon gyorsan lehet haladni vele a jungle-ben, a Runic Echo megvásárlása után a sebzése is elegendő ahhoz, hogy komolyabb harcokban részt vehessen. Jó kérdés, hogy mire vár a Riot, mert a hullámokat egy jó skinnel meglovagolhatták volna néhány hónappal ezelőtt, most már nem nagyon van értelme Karthushoz skineket gyártani. Csak öt kinézettel rendelkezik a Halál énekese, amik közül a Grim Reaper és a Lightbane 975 RP-be, a Pentakill 750 RP-be, a Statue of 520 RP-be kerül. Egy jó 1350 RP-s, esetleg Legendary kinézet kifejezetten jól mutatna a 2009 júniusában debütált hőshöz.

A csoport jelenleg 21 tagot számlál, őket az alábbi galériában találjátok meg, amit a képre kattintva értek el, az utolsó hőskinézetük óta eltelt napok számával.

(Borítókép: Cleon Morais)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Wpriot 6 hónapja
    Legalább az újabb kurvás Ahri skin megjelent a weebeknek. Újabb jó döntés riot!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?