Újabb két hős csatlakozott az

Újabb két hős csatlakozott az "1000 napja nem kaptam új skint" klubhoz!

A két új hőssel együtt már huszonegy olyan champ van, amik több, mint 1000 napja nem kaptak új skint.

Az "1000 napja nem kaptak új skint" klub újabb két tagot üdvözölhet a köreiben. Bard és Karthus utoljára 2016. november 17-én örülhetett, amikor megjelent a Bard Bard és a Lighbane Karthus. Azóta lefolyt már elég sok víz a Szurdok folyójában, de a két champ továbbra is vár arra, hogy a Riot grafikusai tegyék a dolgukat.

Bard Bard

Bard nehéz helyzetben van, mivel se a kompetitív, se a casual metában nem állja meg a helyét. Összesen három plusz kinézettel rendelkezik a 2015 márciusában megjelent hős, ami annyira azért nem rossz arány. Az Elderwood és a Bard Bard eltörpül a Snowy Day skin mellett, ami kifejezetten egy jól sikerült alkotás lett, nem véletlen ez az egyetlen 1350 RP-s a listán. A Bard Bard 750 RP-be, az Elderwood 520 RP-be kerül a LoL boltjában. Nagyon egyedi képességekkel rendelkezik a támogató karakter, azonban az egyediség itt inkább hátrány, mint előny. Szólóban szinte esélytelen, hogy kihasználjuk Bard erősségeit, duóban, vagy csapatban meg sok jobb választás van.

Lightbane Karthus

Karthus a semmiből emelkedett fel és vált az egyik legnépszerűbb és legerősebb dzsungelessé. Kompetitív metában megkerülhetetlen volt a karakter, így megérdemelten kapott elég jelentős nerfeket. A Requiem gyengítésének köszönhetően visszaesett a népszerűsége, de a mai napig fel-feltűnik még, mivel könnyedén és nagyon gyorsan lehet haladni vele a jungle-ben, a Runic Echo megvásárlása után a sebzése is elegendő ahhoz, hogy komolyabb harcokban részt vehessen. Jó kérdés, hogy mire vár a Riot, mert a hullámokat egy jó skinnel meglovagolhatták volna néhány hónappal ezelőtt, most már nem nagyon van értelme Karthushoz skineket gyártani. Csak öt kinézettel rendelkezik a Halál énekese, amik közül a Grim Reaper és a Lightbane 975 RP-be, a Pentakill 750 RP-be, a Statue of 520 RP-be kerül. Egy jó 1350 RP-s, esetleg Legendary kinézet kifejezetten jól mutatna a 2009 júniusában debütált hőshöz.

A csoport jelenleg 21 tagot számlál, őket az alábbi galériában találjátok meg, amit a képre kattintva értek el, az utolsó hőskinézetük óta eltelt napok számával.

(Borítókép: Cleon Morais)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!