Ismét egy világmárka állt be a LEC mögé, ezúttal pedig ingyen skineket is osztogatnak

Ismét egy világmárka állt be a LEC mögé, ezúttal pedig ingyen skineket is osztogatnak

Ezúttal az egyik legminőségibb Chips gyártó céggel, a Pringles-szel működik együtt a LEC.

A LEC délután bemutatta a liga nyári döntőjének legújabb szponzorát, ami nem más, mint a Kellogg cég világhírű Chips márkája, a Pringles.

"Láttuk az energiát és a szenvedélyt, amit a LEC rajongók mutattak, így izgatottak vagyunk, hogy a Riot-tal dolgozhatunk azon, hogy felépítsük kapcsolatunkat a közösséggel a nyári döntő előtt," - Mondta Dominik Schafhaupt a Kellogg észak-európai marketing menedzsere.

Mindez persze csak egy szokásos üzleti hír lenne az átlag játékos számára, de a Pringles úgy döntött, hogy már meg is kezdi a jó kapcsolat felépítését a közösséggel.

"A Pringles dobozok Európa szerte kódokat tartalmaznak majd, amivel bekerülhetsz a sorsolásba, hogy exkluzív Legacy skineket nyerj." A Riot szerint a Pringles minden nap két skint sorsol majd ki a LEC nyári döntőéjig, tehát szeptember 8-áig. Ezzel szemben viszont a Pringles közleményében az olvasható, hogy a kód megszerzése után egy szójáték elkészítésével a leggyorsabb rajongók nyerhetik meg a skineket, de mindenki csak egyszer győzhet. Egyelőre a beváltás menetéről még nem érkezett hivatalos közlemény. Mindez egyébként azt jelenti, hogy körülbelül "115 millió dobozban lesz majd kód ez idő alatt."

Nem tudni még, hogy pontosan mi számít majd Legacy skinnek, de a hírek szerint összesen 84 skinből kaphatunk egyet, amit a boltokban már nem érhetünk el. Mindemellett egyébként másik sorsolásért is érdemes Pringles-t enni, hiszen néhány kóddal nem skineket, hanem páros belépőt nyerhettek Athénba a LEC döntőjébe, ahol megnézhetitek a backstage-et és még a LEC kommentátorokkal is találkozhattok némi csevejre.

A Pringles nevét tehát mostantól a közvetítéseken is láthatjuk az Alienware, KIA, Red Bull, beko, Foot Lockwer, Lion Cereals és a Cosmote mellett. Minden egyes szponzort megtaláljátok majd a döntő helyszínén is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!