Kiderült, ki lesz a TFT 56. hőse

Kiderült, ki lesz a TFT 56. hőse

A Teamfight Tactics következő hőse egy Guardian és Dragon adottságokkal rendelkező, Tier 5-ös hős lesz.

Még csak most érkezett meg a 9.16-os frissítés, ám a fejlesztők máris gőzerővel dolgoznak azon, hogy a soron következő újítások között a 9.17 során a Teamfight Tactics újabb hőssel bővüljön, aki nem más, mint Pantheon! A játékmód alapvetően 50 hőssel indult, majd csatlakozott hozzájuk Twisted Fate, illetve a 9.16 során még Jinx, Vi, Jayce és Camille is, az újdonsült Hextech adottsággal együtt. Ezen hősök a harc elején elhajítanak egy bombát, amely egy területen belül semlegesíti egy időre az ellenséges tárgyakat. A bónusz használatához két hextech hősnek kell jelen lennie, és tovább erősödik, ha mind a négy a csapatodban van.
Na de térjünk is vissza az 56. hőshöz, Pantheonhoz! A fejlesztők csütörtök este egy rövid, hét másodperces videóban mutatták be a hőst és annak képességét, illetve már abból a videóból is leszűrhető volt, hogy Dragon és Guardian lesz az 56. hős.

Bár egyelőre PBE-n még Kassadin képét használják helyettesítésre, de ez senkit ne zavarjon meg.eeA képessége pedig a már LoL-ból is ismert Égi háború. Pantheon a levegőbe ugrik és a legtávolabbi célpontra csapódik be, elkábítva azt és a maximális életerő százalékos értéke alapján mindent sebez, ami az útjába kerül.

Mit szóltok a Teamfight Tactics 56. hőséhez?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!