Tökéletes skin koncepció a passzív Janna játékosoknak: Caster Minion Janna

Tökéletes skin koncepció a passzív Janna játékosoknak: Caster Minion Janna

Eddig csak játékukkal mutathatták meg a kezdő Jannak, hogy mire képesek, ezzel a koncepcióval még kinézetet is kapnának.

Lássuk be Janna az egyik legkönnyebb és legbiztonságosabb támogató a játékban. Éppen ezért sokan, akik még életünkben nem supportoltak szívesen választják őt. Amilyen könnyű játszani és csak létezni vele, annyira nehéz a karakter mesterévé válni, hiszen jókor kell jó helyen lenni és az ösvényt akár egyedül is eldöntheted, ha jól baiteled az ellenfelet vagy csak remekül poke-olsz.

Visszatérve viszont a kezdő és sokszor borzasztóan passzív Jannakra, valószínűleg nem csak bennünk merült már fel, hogy a mögöttünk 10 másodpercenként pajzsot nyomó support igazából lehetne egy minion is, hisz pont olyan hasznos és interaktív. Épp ezért döntött úgy egy művész, hogy készít egy koncepciót a piros és a kék oldalon játszó Jannaknak is, akik a kinézetükkel is megmutathatják, hogy csak a torony alatt akarnak állni és közben filmet néznek vagy éppen a családdal beszélgetnek.A piros oldalon lévő Janna szerintünk egyértelműen viszi a prímet, de mindkét változat komoly részletességgel rendelkezik. Láthatjuk a Caster Minionok kis rúnáit a kezükben és a bot is olyan, mintha most kapta volna ki az egyik wave-ben érkező szerencsétlen minion kezéből.

Mellette egyébként még pár karakter érdemelne hasonló skint, például Shaco jelenlegi szenvedése miatt tökéletesen megérdemelne egy Melee Minion skint, míg Galio a Riot által elkövetett temetése miatt nyugodtan felölthetné a Super Minionok ruháját. Természetesen ezek csak koncepciók és szinte biztos, hogy örökre így is maradnak, de azért április elsején a szokásos kinézetek helyett akár így is vicceskedhetne a Riot.

A galériában megtaláljátok az összes rajzot és képet, amit Jodie Bavister készített.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!