Minden biztatásra szükségük van: EBL döntőért játszik ma a WiLD csapata!

Minden biztatásra szükségük van: EBL döntőért játszik ma a WiLD csapata!

Középső ösvényes beugróval kell az alapszakasz bajnokán átverekednie magát a magyar csapatnak.

Az EBL ötödik szezonjának legfontosabb meccse vár a WiLD Multigaming League of Legends csapatára. Az MNEB második helyezettjének az ASUS ROG Elite-en kéne átverekednie magát ahhoz, hogy bejusson a döntőbe, ami az eddigi legnagyobb sikere lenne a csapatszinten a magyar LoL e-sportnak!

Az ASUS ROG Elite megnyerte az alapszakaszt, így nem lesz könnyű dolga a magyaroknak főleg úgy, hogy a csoportkörökben három MVP címet is szerző Sorára nem számíthatnak az elődöntőben. Helyére Sk1nzor érkezik majd, aki a Team Plague színeiben MNEB bajnoki és MVP címet is ünnepelhetett nem olyan rég, így a lehető legjobb játékossal sikerült Sorát pótolni.

Az ASUS elleni összecsapás 16:00-kor kezdődik a mai nap, élőben lehet követni az eseményeket a Fortuna Twitch csatornán. Lehet majd a chaten spamelni a "#bevild" copypasztát, miközben a pörgős nyelvű szerb kommentátorok, valószínűleg részrehajló megállapításait hallgathatjuk. Az alapszakaszban egyszer már diadalmaskodott a WiLD, egy újabb sikerrel jelentős pénzdíjazás ütné a markukat, sőt az EU Masters is elérhető közelségbe kerülne. Az EBL második helyezettje az EU Masters Play-in szakaszába jut, az EBL győztese egyenesen úton kvalifikálja magát "Main Eventre". A másik ágon az egykoron még WiLD mezben midező Meighttel és DoubleAimmel felálló Crvena Zvezda, és a LvL Up Rhinos csap össze holnap 16:00-tól. Közülük kerülhet majd ki a magyarok következő ellenfele, fantasztikus lenne, ha a döntőben találkoznának velük a Vadak.

Szurkoljuk ki a győzelmet a Marine, Sanyadau, Sk1nzor, Matebuff, Hextasy ötösnek, találkozunk a Fortuna csatornáján 16:00-tól!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!