Történelmet írt az LCK-ben a Jin Air Greenwings csapata!

Történelmet írt az LCK-ben a Jin Air Greenwings csapata!

A Jin Air Greenwings olyasmit vitt véghez, amire még nem volt példa a történelemben.

Befejeződött a koreai League of Legends 2019-es nyári szezonja, azaz az LCK 2019 Summer Split. Ezúttal nem Faker és az SKT teljesítményéről, vagy Tarzan és a Griffin győzelméről kell megemlékezni, hanem a kevésbé ismert Jin Air Greenwings csapatáról, akik olyasmit tettek le az asztalra, amire még soha nem volt példa az LCK történetében. 18 Bo3-at vívtak meg a csoportkörök során, de egyedülálló módon az összes szériát elveszítették. A 0-18-as eredménnyel természetesen tökutolsóként végeztek, így osztályozó mérkőzésen vívhatják ki a jogot újra, hogy az első osztályban játszhassanak a következő szezonban is.

A 0-18 egyébként a levegőben lógott, ugyanis a 2019-es tavaszi szezonban is hasonló eredményt tett le az asztalra a JAG. Akkor 1-17-tel zártak, viszont érdekes módon összességében kevesebb meccset nyertek meg. Most 4 megnyert meccsükre 36 vereség jutott, tavasszal 3 győzelmet értek csak el, miközben 35 vereséget véstek fel a nevük mellé. A győzelmet az Afreeca Freecs ellen szerezték, akik most a negyedik helyen zárták a világ egyik, ha nem a legerősebb bajnokságát. 

Emlékezzünk meg azokról a csapatokról, akik majdnem elrontották, hogy a Jin Air történelmet írjon. Az SKT, a Gen.G, a DAMWON és a KT engedett egy győzelmet a sereghajtónak, végül csak behúzták 2-1-gyel a párharcokat. 

A világ más pontjain is volt már példa ilyen szörnyű szezonra, elég csak az H2K 2018-as nyári LCS szezonjára gondolni, amikor 2-16-tal zártak az utolsó helyen, de meg kell említenünk az orosz hölgyekből álló Vaevictis Gaminget, akik szintén győzelem nélkül fejezték be az LCL pályafutásukat.

A Jin Air Greenwings csapat már a tavaszi 1-17 után közel került a kieséshez, azonban az osztályozó meccsekre összeszedték magukat és legyőzték a döntő összecsapáson az ES Sharks csapatát. Az biztos, hogy a Lindarang, Malrang, Grace, Route, Kellin ötös ezt a teljesítmény nem teszi ki az ablakba. Hiába játszik egész jól a csapat az early game-ben, ha utána minden meccsen kapitulálnak...

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!