Hirdetés

Kellene egy jó topos? Íme Renekton, a sivatag mészárosa!

Huzsi,Koni | 19/08/18 12:37
Cikk mentése

Elhoztunk nektek egy útmutatót Renektonhoz, aminek a segítségével ti is jobban megismerhetitek a sivatag mészárosát.

Hirdetés

Ma egy Renekton guideot hoztunk el nektek, amiben megtudhatjátok, hogy melyek is a jó tárgyak és rúnák hősünkre, valamint hogyan is érdemes játszani.
Kezdődjön hát az egész egy kis hős történelemmel. Renekton egy shurimai harcos, akinek Nasus a testvére. Elsőre mindenki felteheti magában a kérdést, hogy miként lehet testvér egy kutya és egy krokodil, de az egyiptomi istenekre való reflektálással hozható párhuzamba. Renekton már viszonylag régi hősnek mondható, hiszen már 2011. január óta a játék része. Egy bruiser karakterről van szó, aki az idők során szinte mindig megállta a helyét a felső ösvényen. Viszonylag egyszerű és könnyen tanulható hős. Érdemes kipróbálni, ha ilyen stílusú hősök tetszenek. 

Rúna

Rúnák tekintetében semmi különlegeset nem találunk. A Press The Attack egy teljesen átlagos választás, de a Conqueror is nagyon jó döntés rá. Az egyedi játék stílusotok alapján érdemes kiválasztani, hogy számotokra melyik a megfelelő. A PTA inkább a játék korai szakaszában erős, ilyenkor hatalmas sebzést tudunk kiosztani vele és könnyedén szerezhetünk gyilkosságot, ellenben a Conqueror is hasznos tud lenni, de ez a rúna inkább a hosszabb harcokra van kitalálva. 

Build

Mostanság szokás a Tiamat, majd Spear of Shojin kezdés. Ezzel lehet a legerősebb Renekton a játék korai szakaszában. Ezek után persze eldönthetjük, hogy a carry vagy inkább a csapatot is segítő tárgyakat vesszük meg. Aggódni nem kell, ugyanis mindkét esetben nagyon erősek leszünk. Érdemes az ellenfél csapatától függően eldöntenünk, hogy miként szeretnénk építeni hősünket. 

Hátrányok

Talán az egyik nagy hátrányának vehető Renekton esetében, hogy a távolsági hősök ellen nem igazán tudja megállni a helyét. Még ha ott is van E képessége, amivel ugyan tud 2 csúszni, még így is például egy Quinn vagy akár egy Jayce könnyűszerrel meg tudja büntetni az ösvényen. A játék kései szakaszára sajnos könnyedén haszontalanná tud válni, főleg ha egész meccs alatt nem nagyon tett a játékhoz semmit. Fontos, hogy a farmra és a korai előny megszerzésére figyeljünk oda, mert így válhatunk igazán erőssé.

Előnyök

Ha első gyilkosságról beszélünk, akkor bátran ki lehet jelenteni, hogy Renekton az egyik legjobb hős, akivel könnyedén megszerezhetjük eme trófeát. Amint feltölti passzívját, hatalmas sebzésre tesz szert, amit valljuk be, elég nehéz túlélni, főleg az első szinteken. Ezért is szoktak neki Égetést hozni. A rajtaütések elől könnyedén el tud menekülni csúszásainak köszönhetően, de persze erre csak akkor van szükség, ha úgy látjuk, hogy nem tudjuk megölni mind a két ellenfelünk. Tudni illik, hogy Renekton nagyon jó az 1v2 vagy akár 1v3 szituációkban is, mert Q képessége gyógyítja, valamint a végső képessége is sokat hozzátesz a harchoz. 

Összegzés

Egy olyan hősről beszélhetünk, akivel nagyon egyszerű korai előnyhöz jutni és ezzel megnyerni a mérkőzést, de ha valamilyen okból hátrányba kerülnénk, akkor onnan roppant nehéz visszajönni. A csapatharcokban nagyon jól tud szerepelni, akár egy frontline hősnek is használhatjuk, de egyben carry képes hős is, akivel könnyedén legyőzzük ellenfeleinket, persze némi segítséggel. Mindenképpen érdemes egy próbát tenni vele, mert meglátjátok, hogy nem csak erős, de szórakoztató is tud lenni. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?