TF Blade hamarosan bekerülhet a LoL történelemkönyvébe!

TF Blade hamarosan bekerülhet a LoL történelemkönyvébe!

League of Legends - Az észak-amerikai streamer nem kisebb célt tűzött ki magának, minthogy minden szerveren feljut ranglétra csúcsára!

Aki követi a külföldi LoL-os streamereket, annak minden bizonnyal ismerősen csenghet TF Blade neve. A TF rövidítés egyébként azt jelenti, hogy "The First", azaz az első. Bár sosem játszott profi csapatban, de mechanikai képességei és közvetítésének egyedi hangulata miatt hamar óriási népszerűségre tett szert. Szállóigévé vált mind a Twitchen, mind a Redditen a gyakori beszólása: "Listen Buddy!". Több szerepkörben is megállja a helyét, de azért nem véletlenül definiálja magát felső ösvényesként. Jellegzetes hősei, melyekkel darálni szokott: Irelia, Akali, Fiora és Jax.

TF Blade mert nagyot álmodni, ugyanis azt tűzte ki célul, hogy minden régió SoloQ-ját meghódítja! Nézzük szépen az eddigi eredményeit:

  • NA szerveren az első és második helyet is egyszerre birtokolta, sőt nem sok kellett hozzá, hogy egy harmadik fiókkal a dobogó legalsó fokát is elcsípje
  • EUW-n mindössze 15 nap kellett neki, hogy a nem rangsorolt státuszát a régió királyává változtassa
  • Összesen már 3 szerveren húzta be az első poziciót (NA, EUW, LAN), valamint jelenleg a török kihívó osztályban lépked felfele

Hivatalos megerősítést sehol nem találtunk, hogy bárki másnak a 4 elsőség meglett volna, így már ez a szám is hatalmas rekordnak tekinthető, ha megcsinálja. TF Blade viszont nem tervez lassítani, merthogy az igazi megpróbáltatás még hátra van: meghódítani Keletet!

Kínáról kevés információnk van, de akiről tudunk, hogy megcsinálta a keleti duplázást, az nem más mint Apdo. Nagyon rövid ideig volt profi, bajnokságban még csak pályára se lépett, mégis Ázsiában Faker mellett a legnagyobb hatású LoL játékosként tartják számon. Ha a kínaiaktól vagy a koreaiaktól megkérdezed, ki a valaha volt legnagyobb SoloQ specialista, akkor tízből kilenc biztos őt nevezi majd meg. A Kassadin és Twisted Fate szakértőnek titulált középső ösvényes megszámlálhatatlan alkalommal hódította meg a koreai rangsorolt létrát, sőt még a kínai szuper szerveren se volt ellenfele. A nagy fal országában 20+ különböző szerver van és az előbb említett szuperre csak akkor kapsz meghívást, ha legalább egyiken megütöd a gyémánt 1 szintet. Szóval ott gyakorlatilag ezüst divíziókban is mester, valamint kihívó kvalitású idézők voltak az ellenfelek (bár ezek 1-2 éves adatok, továbbá követelmények, lehet azóta változott). Egy szó mint száz, nem kis teljesítmény!

Ha TF Blade Apdo örökségét tervezi teljes mértékben átvenni, akkor fel kell kötnie azt a bizonyos nadrágot. Mi mindenesetre szurkolunk neki, továbbá beszámolunk róla, ha sikerrel jár.

Szerintetek sikerülni fog neki? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Képek forrása: Dot Esports

Kövess Minket!