Ilyen egy teljes VOLTA mérkőzés a FIFA20-ban! - videó

Ilyen egy teljes VOLTA mérkőzés a FIFA20-ban! - videó

A FIFA20 legnagyobb újítása nem csak jól néz ki, de hosszú idő után tényleg valami szuper extrát jelent.

Egy kicsit azért idősnek érzem magam, mivel ahogy megláttam a videó képsorait rögtön elfogott egy nagy adag nosztalgia érzet. A FIFA98 ugrott be, abban ugyanis még volt terem futball és bár a VOLTA nem egyezik meg az ott látottakkal - hiszen az utcai fociról van szó, mégis azt mondom a berlini csarnok abszolút ezt a hangulatot idézi számomra. Sőt, ha a hivatalos szabályokat nézzük, ez már bizony a Futsal - ami nekem leegyszerűsítve csak teremfoci -, mindenesetre elképesztően jó látni, hogy ilyen módon is rúghatjuk majd a bőrt a FIFA20-ban.

A VOLTA egy portugál szó, ami a "return", vagyis a visszatérést jelenti. Arra utal, hogy a labdarúgás gyökereihez térünk vissza, hiszen az utcán futballozhatunk, de jó néhány komolyabb aréna is bekerült azért a játékba - pontosabban 17 helyszín lesz. Létrehozhatjuk a saját karakterünket vagy profi labdarúgókból is összeállíthatjuk a kezdőnket, ez csak rajtunk múlik. Ezek után ötféle módban tehetjük próbára tehetségünket:

  • 3v3 Rush*
  • 4v4
  • 4v4 Rush*
  • 5v5
  • Professional futsal

*A Rush azt jelenti nincs kapus a pályán.

Lesz még sztori mód is, így valószínűleg, aki végigtolta a The Journey epizódjait az már nagyjából tudja, hogy mire számíthat, csak más köntösben. Nem húzom tovább a szót, nézzétek meg milyen a berlini pályán lejátszott teljes VOLTA mérkőzés:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!