Három hét múlva érkezik a FIFA20 demója: ezeket a csapatokat próbálhatjuk majd ki!

Három hét múlva érkezik a FIFA20 demója: ezeket a csapatokat próbálhatjuk majd ki!

Csapatok, játékmódok és megjelenés: ezekre számíthatunk a FIFA20 demójától!

A FIFA20 indulásáig már nincs sok hátra, de mielőtt élesben is elkezdhetnénk az újabb szezont, érdemes megnézni, hogy a demó verzióban mit próbálhatunk majd ki az EA legújabb focis játékából. Fontos leszögezni, hogy a demó verzió még nem a végleges változat, így egy továbbfejlesztett béta játéknál többet nem szabad várni tőle. A teljes verzió szeptember 27-én jelenik majd meg, ha még nem rendeltétek elő, akkor adunk néhány ötletet, hogy honnan is érdemes.

Az alábbi információkat még nem erősítette meg az EA SPORTS, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján várhatóan majd ezeket próbálhatjuk ki a demóban.

Mikortól játszhatunk a FIFA20 demójával?

Szinte mindenhol a szeptember 12-i dátumot lehet olvasni, így készüljünk arra, hogy a megjelenés előtt már két héttel kipróbálhatjuk az új irányítást, grafikát és néhány csapatot.

Milyen csapatokkal játszhatunk a FIFA20 demójában?

Az első trailerben a Borussia Dortmund, a Real Madrid és a Manchester City tűnt fel, így rájuk biztosan számíthatunk. Tavaly a Paris Saint-German, a Bayern München és a Juventus szerepelt még a listán, valószínű a Liverpoollal együtt most sem maradnak le a nagyjából 10 játszható csapat listájáról. Akikkel biztosan nem rúghatjuk a bőrt, azok a Konami PES licence miatt kiesett csapatok: a Manchester Unitedre, a Barcelonára és az Arsenalra nem érdemes készülni.

Milyen stadionok lesznek benne a FIFA20 demójában?

Erre a legnehezebb választ adni, mivel az EA még nem erősítette meg a hivatalos listát. Várhatóan a BL döntős Istanbul's Ataturk Stadiumot nem hagyják ki, továbbá a VOLTA helyszínek közül is több bekerülhet a demóba.

Milyen játékmódokkal játszhatunk a FIFA20 demójában?

Az 1v1 Kick-off kötelező eleme az összes demónak, de az UEFA partnerség miatt a BL döntő sem kizárt. A nagyon várt VOLTA játékmódot is valószínű kipróbálhatjuk majd, mivel ez lesz a FIFA20 egyik, ha nem a legnagyobb újdonsága.

A FIFA20 demója PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re lesz elérhető szeptember 12-től, az előrendelők már szeptember 24-én játszhatnak a teljes verzióval, a többieknek szeptember 27-ig kell várniuk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!