Feladták, mégis nyertek

Feladták, mégis nyertek

A srácok a piros oldalon feladták a meccset, mégis ők győztek 4 perccel később!

Vandiril videói között igazi gyöngyszemeket találhatunk. Rengeteg kategória közül, most hoztunk egy olyan játékbeli hibát, amit talán mi sem bánnánk ha velünk is megtörténne. Persze csak akkor, ha mi is a nyertes csapatban tagjai közt lennénk. De ki is a nyertes végső soron?
Feltöltött egy videót, melynek már a címe is sokat sejtet. A csapat feladta, de mégis nyerték rangsorolt meccsüket 4 perccel később címet viseli a videó. De ez lehetetlen! Ez hogyan is lehetséges? Nagyon jó kérdés. hisz mint tudjuk a LoL egy hihetetlenül színvonalas játék, ugyanakkor néha itt is megesik, hogy becsúszik valami kicsiny porszem a gépezetbe. Ebben a meccsben is ez történt.

A kék csapat egy vesztes csapatharcot követően megszavazta a feladást. A pirosak a harc után már a bázist ostromolták, amikor is felvillant az a bizonyos mondat, hogy az ellenfél feladta a harcot. Ekkor szokás szerint a játékosok elhasználták Teleportot és Átvillanást, mert hát mire is kellene és ezt követően a piros csapat egésze kilépett a játékból avagy toltak egy ALT + F4 kombinációt. A kék csapatból mindösszesen egy ember lépett ki.

Igen hamar ráeszmélt a piros csapat, hogy a játék elhagyását követően ott az a visszacsatlakozás gomb, szóval a játék még folyamatban van, annak ellenére, hogy a kékek az előbb, az orruk előtt adták fel a mérkőzést. A piros csapatból két ember visszacsatlakozott, majd még egynek sikerült, viszont egyesével bementek meghalni, így szabad utat adtak a kék csapatnak arra, hogy a középső ösvényen bekopogtassanak. Mire a kék csapat elért a piros oldal bázisához, a piros oldal majdnem minden játékosa visszacsatlakozott, viszont mivel előzőleg meghalt 1-2 ember, már nem tudták megvédeni a Nexust.

Többen is írtak hibajegyet a LoL oldalán, de mint tudjuk a vesztes meccsekért nem kapjuk vissza az elvesztett pontokat, még ha az egy játékbeli hiba miatt is volt.

A videó alatt a hozzászólók közül néhányan elkezdték kifigurázni a játékot, mint pl: "a Riot mindig azt mondja, hogy sose adjuk fel" vagy "a győzelmet kikapcsolták egy játékbeli hiba miatt". 

Ti jártatok már hasonló cipőben? Mi volt a legnagyobb bug amivel találkoztatok? Írjátok meg nekünk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!