Rejtőzz el a barátok elől, hamarosan érkezhet az offline mód

Rejtőzz el a barátok elől, hamarosan érkezhet az offline mód

A PBE szerveren már bent van, így lehet, hogy hamarosan hozzánk is megérkezik az offline mód.

Szeretnél egy hosszú és fárasztó nap után egyedül leülni játszani, anélkül, hogy bárki zaklatna hogy menjetek együtt feedelni, vagy hogy mikor húzod már ki Goldba? Ha minden jól megy, hamarosan lesz rá lehetőség!
A PBE szerveren már tesztelik az opciót, amit réges rég MSN-en is oly szeretettel használtunk, ha azt akartuk, hogy valaki ne lásson minket, elraktuk magunkat offline módba. Természetesen ez csak egy vizuális offline mód, ergo játszani tudunk, csak a barátaink látják úgy, hogy nem vagyunk elérhetőek. Olyan, mintha kikapcsolnánk a barátlistánkat átmenetileg.321Az offline mód természetesen minden megkötés nélkül használható, majd visszakapcsolható akár az elérhető státusz is. A PBE szerveren jelenleg a 9.17-es frissítési ciklus fut, ám bár még nem volt arról szó, hogy ez az opció is ekkor érkezne. Sőt, a fejlesztők részéről egyelőre még nem volt meg a hivatalos bejelentés, így akár az is elképzelhető, hogy meg sem érkezik majd, persze erre kevés az esély, ha már egyszer a PBE szerverig eljutott.

Semmi extrát nem kell egyébként belelátni a dolgokba, vagy túlgondolni azt, egy egyszerű státusz kikapcsolásról van szó.

Ti örülnétek, ha az élő szerverekre is érkezne egy offline mód?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.