Érkezik a Ryze és a Yasuo buff, íme a 9.17-es patch preview!

Érkezik a Ryze és a Yasuo buff, íme a 9.17-es patch preview!

A fejlesztők úgy döntöttek, adnak egy kis erőt néhány karakternek, no meg néhánytól el is vesznek valamennyit a 9.17 során.

Mark "Scruffy" Yetter, a Riot egyik munkatársa rakta ki a bejegyzést Twitterre, ami betekintést nyújt a közösség számára, hogy kik a célpontok a következő frissítés során.
Az erősítések és gyengítések mellett azonban még van egy harmadik kategória is, a változtatások kategóriája. Ez alatt arra kell gondolni, hogy a hős se nem lesz erősebb, se nem lesz gyengébb. Megpróbálják egyensúlyban tartani, miközben változtatnak a karakter néhány, esetekben kritikus pontján.

A 9.17 során az alábbi hősökre vár erősítés: Galio, Ryze, Kindred, Yasuo, Kalista, Lucian, Zyra, Leona és Pantheon, de ez utóbbira csak a dzsungelben.

Gyengítésre ők lettek kijelölve: Aatrox, Akali és Qiyana. Mellettük pedig változni fog Kayle, Aurelion Sol és Neeko is. Neeko esetében sokan megkérdezték, hogy hát de mit szeretnének rajta csinálni, és jött a sok, most ne bántsátok, most elviselhető kategóriájú hozzászólás. Scruffy elárulta, hogy csak a passzívján végeznek néhány apró fejlesztést, a jobb használhatóság érdekében.

Egy Reddit felhasználó egyébként már bele is állt a fejlesztőkbe, hogy a Yasuo buffal kizárólag egyetlen dolgot fognak elérni, hogy a karakter még többet legyen kitiltva. Talán valahol igaza van, hisz Yasuo alapvetően egy gyakran kitiltott karakter már több mint három éve, így egy erősítés az egyébként is megosztó személyiségének helyzetén csak még tovább ronthatna.

Scruffy még annyit hozzátett a frissítési jegyzethez, hogy hamarosan részleteivel együtt is nyilvánosságra hozzák, hogy a játékosok is hadd lássák, melyik hősön pontosan milyen módosítást is szeretnének végbe vinni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!